Connect with us

Fotbal

N-ai să crezi! Fotbalistul care își iubește soția mai puțin decât pe Leo Messi

  • admin

Pe teren a fost și Franco Diaz (23 de ani), iar cu această ocazie mijlocașul argentinian și-a întâlnit idolul. La final, cei doi s-au îmbrățișat, iar tânărul fotbalist a primit tricoul campionului mondial. 

Franco Diaz, fotbalistul care îl iubește pe Leo Messi mai mult decât pe soție

Conaționalul lui Messi a fost pus de jurnaliștii argentinieni să descrie interacțiunea cu idolul său și a făcut o declarație care cu siguranță nu a fost pe placul soției sale.

“M-am dus la el și i-am spus că îl iubesc foarte mult și că mi-am îndeplinit un vis. Pentru mine, Messi înseamnă mult. Soția mea știe că n-are nicio șansă în fața lui. Pe băiatul meu îl va chema Lionel”, a spus Diaz, citat de presa portugheză.

Franco Diaz a povestit întâlnirea cu Leo Messi și pe internet

De asemenea, pe contul personal de Instagram, Diaz a a retrăit momentul întâlnirii cu Messi și a postat câteva fotografii alături de un mesaj sugestiv.

“Încă nu-mi vine să cred ce am trăit noaptea asta, un exemplu clar că visele devin realitate. Să te gândești că aveam 5-6 ani când am început să te urmăresc, m-am bucurat o viață de tine și acum am avut șansa să te îmbrățișez și să îți spun cât de mult te iubesc…

Nu sunt cuvinte să descriu ce am simțit. Au fost și bucurii și tristeți în toți acești ani, dar eu am fost mereu de partea ta. Te iubesc, Lionel Andres”, a fost postarea lui Diaz.

 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Publicitate
Publicitate

De Neratat

Mai multe din Fotbal

DIN CE JUDEȚ ESTI? FII CORESPONDENT DINSPORT.RO


Ești pasionat de sport și ai talent la scris? Alătură-te echipei noastre!


Creeză acum un cont de CORESPONDENT, accesand meniul si selectând CONTUL MEU. Imediat dupa inregistrare, poti publica știri simplu si rapid.


CLICK AICI PENTRU A TE ÎNREGISTRA

This will close in 12 seconds

Inchide