Connect with us

Alte Sporturi

Florin Prunea, reproș pentru Victor Angelescu pe „tema Marius Șumudică”! Ce i-a spus acționarului minoritar de la Rapid

Florin Prunea, reproș pentru Victor Angelescu pe „tema Marius Șumudică! Ce i-a spus acționarului minoritar de la Rapid

Florin Prunea, reproș pentru Victor Angelescu pe tema Marius Șumudică

Colaj cu Florin Prunea, Victor Angelescu și Marius Șumudică / Hepta

Florin Prunea a avut un reproș pentru Victor Angelescu, pe tema Marius Șumudică! Fostul internațional a vorbit despre o declarație dată de acționarul minoritar de la Rapid și a dezvăluit ce i-a transmis acestuia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Potrivit unei dezvăluiri făcute de Marius Șumudică, acesta se va întâlni cu Victor Angelescu pentru a negocia preluarea rapidului, în cazul în care Bogdan Lobonț ratează calificarea în cupele europene.

Florin Prunea, reproș pentru Victor Angelescu pe tema Marius Șumudică

Chiar dacă Angelescu a acceptat să negocieze cu Șumudică, Florin Prunea a dezvăluit ce i-a reproșat oficialului de la Rapid.

Cele mai citite

Este vorba de o declarație făcută de acționarul minoritar în vara anului trecut, atunci când spunea că nu poate lucra cu Marius Șumudică, pentru că tehnicianul a criticat proiectul de la Rapid.

„Mă mai întâlnesc cu Victor Angelescu, vorbim. I-am spus că nu sunt de acord cu chestiunea asta, că nu poate să lucreze cu noi dacă ne-a vorbit de rău.

Șumudică și-a câștigat dreptul ăsta, să-și dea cu părerea. E adevărat că mai sare și calul, dar nu poate spune nimeni că nu iubește Rapidul”, a spus Florin Prunea, la digisport.ro.

Iată ce spunea Victor Angelescu despre o posibilă colaborare cu Marius Șumudică, la startul actualului sezon de Liga 1:

”În primul rând, mi se pare puțin greu să ne gândim că-l punem pe Șumudică, pentru că în ultimii ani a criticat non-stop ceea ce se întâmplă la Rapid. Atât timp cât nu ești de acord cu patronatul, cu centenarul, 101 dalmațieni, cu ceea ce face clubul, cu oamenii din club și ai anumite reacții, atunci mi se pare incredibil să spui că poți să fii numit antrenor.

Reclamă 4 / 0/3

Tu vii, arunci cu pietre non-stop, anunți că vrei să fii antrenor și că ești rapidist… Mi se pare incredibil, totuși. Probabil că Daniel Niculae a avut o discuție cu el, nu vreau să intervin. Faci anumite declarații, că nu vei lucra cu anumite persoane, că ăsta nu e Rapid, după care să te aștepți să fii pus, mi se pare destul de greu de gândit”, spunea Victor Angelescu.

Marius Şumudică, anunţul pe care îl aşteptau toţi rapidiştii

Marius Şumudică a făcut anunţul pe care îl aşteptau toţi rapidiştii. „Şumi” a dezvăluit că a fost contactat de Victor Angelescu, acţionarul minoritar al Rapidului.

Şumudică a dezvăluit că urmează să se întâlnească în curând cu Victor Angelescu.

„Există semnale că ar trebui să ne vedem. M-a contactat Angelescu. Mi-a zis că vrea să se vadă cu mine şi am zis: ‘Ok’. Există posibilitatea să nu ne înţelegem. Ei îşi doresc foarte mult un tip de antrenor, am văzut. Cu toate că eu ştiu foarte mult ce tip de comportament să am în jurul echipei. A rămas că urmează să ne vedem la începutul săptămânii.

Sunt deschis să discut, în ţară nu pot antrena clar acum decât Rapidul. Dar feelingul meu e că o să plec în străinătate.

E clar că dacă voi primi o ofertă, voi lua în calcul. Nu vreau să vorbesc de Rapid pentru că Rapid are antrenor. Îl respect pe Bogdan Lobonţ, a fost colegul meu.

Există posibilitatea să mă duc în Turcia, am refuzat o ofertă mare din Iran. Cred că era al doilea salariu după carieră, după Shabab. 2 milioane pe an, dar zburau dronele din Israel, puteau să îmi dea şi 7.

Sunt antrenor liber în momentul de faţă şi e clar că vreau să antrenez. Turbez acasă. E prima oară în 17 ani când stau acasă două luni.

Maxim într-o lună cred că semnez în străinătate”, a declarat Marius Şumudică pentru fanatik.ro.

Loading ... Loading …

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate
Publicitate

De Neratat

Mai multe din Alte Sporturi

DIN CE JUDEȚ ESTI? FII CORESPONDENT DINSPORT.RO


Ești pasionat de sport și ai talent la scris? Alătură-te echipei noastre!


Creeză acum un cont de CORESPONDENT, accesand meniul si selectând CONTUL MEU. Imediat dupa inregistrare, poti publica știri simplu si rapid.


CLICK AICI PENTRU A TE ÎNREGISTRA

This will close in 12 seconds

Inchide