Connect with us

Alte Sporturi

Visul de Champions League al lui Gigi Becali, spulberat deja de Iosif Rotariu: „Lotul FCSB-ului este subţire valoric şi numeric!”

Visul de Champions League al lui Gigi Becali, spulberat deja de Iosif Rotariu: „Lotul FCSB-ului este subţire valoric şi numeric!

Visul de Champions League al lui Gigi Becali, spulberat deja de Iosif Rotariu

Gigi Becali, în timpul unei conferinţe de presă / Hepta

Visul de Champions League al lui Gigi Becali a fost spulberat deja de Iosif Rotariu. Fostul internaţional nu o vede pe FCSB capabilă să ajungă să se lupte cu granzii Europei şi l-a avertizat pe latifundiarul din Pipera.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Iosif Rotariu este sigur că FCSB are nevoie de o minune pentru a se califica chiar şi în grupele Conference League. Fostul mijlocaş, care a cucerit patru titluri cu Steaua, i-a criticat în termeni duri pe jucătorii antrenaţi de Elias Charalambous.

Visul de Champions League al lui Gigi Becali, spulberat deja de Iosif Rotariu

Rotariu nu este impresionat de avansul de 11 puncte pe care îl are FCSB faţă de ocupanta locului secund, Universitatea Craiova. Cere întăriri masive la echipă, pentru a putea conta în preliminariile Ligii.

Cele mai citite

Cu lotul actual, FCSB are șanse minime de a ajunge în vreo grupă europeană. Lotul este subțire și din punct de vedere valoric, și numeric. Nivelul din Superliga este foarte scăzut. FCSB a câștigat campionatul datorită fluctuațiilor de formă pe care le-au avut CFR și Rapid.

FCSB nu a câștigat campionatul datorită unui joc foarte bun. Nu a dominat campionatul… Are șanse foarte puține de a se califica în grupe. Nu doar FCSB, ci toate echipele din campionatul intern”, a declarat Iosif Rotariu la gsp.ro.

Anunţul lui Gigi Becali despre transferurile lui Louis Munteanu şi Denis Alibec

La un pas de titlul în Liga 1, după o pauză de 9 ani, Gigi Becali vrea să ajungă în Liga Campionilor. Patronul roş-albaştrilor a dezvăluit că va aduce 6-7 jucători, iar 3-4 dintre ei vor fi din România. Becali este dispus „să rişte” 2-3 milioane de euro.

Printre jucătorii pe care vrea să îi aducă se numără Denis Alibec, pe care îl vede ca o soluţie în cazul în care este liber de contract, în timp ce Louis Munteanu este considerat o soluţie de viitor şi că este dispus să dea cel mult 400.000 de euro pe transferul acestuia:

Dacă vrea Dumnezeu, ne calificăm în Liga Campionilor. Ca să reziști pe ambele fronturi nu mai merge ca înainte. Nu mai fac așa, o să iau 6-7 jucători, 3-4 din România, iar pe restul să îi aleagă ei (n.r. – MM Stoica, Mihai Pintilii și Elias Charalambous), că de asta sunt specialiști.

Reclamă 4 / 0/3

Louis Munteanu e o soluție de viitor. El mai are contract un an cu Fiorentina, cum să dau un milion jumate pe el? Peste jumătate de an e liber. Dau 400.000 maxim. Ei vor să scoată banii pe care i-au plătit pe el.

Alibec, dacă e liber, e bun, te folosești de el. Îi faci contract pe un an și îți faci treaba cu el. Trebuie riscat. Aș risca 2-3 milioane, dar pot lua 50. Eu să iau acum campionatul și după știu ce să fac, am învățat din greșeli.

Eu nu sărbătoresc titlul. Eu sărbătoresc când iau bani. Jucătorii și clubul trebuie să sărbătorească, ei au luat titlul. Am luat eu medalie? Eu sărbătoresc dacă ajungem în Liga Campionilor, atunci o să merg la meciuri să mă relaxez. Iau banul, nu mai am treabă”, a declarat Gigi Becali, la palat.

Loading ... Loading …

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate
Publicitate

De Neratat

Mai multe din Alte Sporturi

DIN CE JUDEȚ ESTI? FII CORESPONDENT DINSPORT.RO


Ești pasionat de sport și ai talent la scris? Alătură-te echipei noastre!


Creeză acum un cont de CORESPONDENT, accesand meniul si selectând CONTUL MEU. Imediat dupa inregistrare, poti publica știri simplu si rapid.


CLICK AICI PENTRU A TE ÎNREGISTRA

This will close in 12 seconds

Inchide