Connect with us

Alte Sporturi

Florin Prunea a surprins, după ce a auzit că Dan Șucu s-a întâlnit cu Mircea Lucescu: ”La pachet cu Șumudică?”

  • Liga 2: Gloria Buzău – Unirea Slobozia, marți, 19:00, DGS 1

  • Champions League: PSG – Borussia Dortmund, marți, 22:00, DGS 1

Astfel că acționarul majoritar încearcă o surpriză de proporții și a pornit negocierile cu Mircea Lucescu. Dan Șucu s-a întâlnit astăzi cu ”Il Luce”, iar la această discuție a participat și George Copos, fost patron al echipei Rapid și bun prieten cu antrenorul.

Florin Prunea lansează ipoteza: ”De ce nu ar veni Mircea Lucescu la pachet cu Șumudică?”

Prezent în cadrul emisiunii Liga Digi Sport, Florin Prunea a auzit de negocierile dintre Dan Șucu și Mircea Lucescu, iar fostul mare internațional crede că legendarul antrenor ar veni la Rapid dacă i s-ar promite că ar avea control deplin.

Mai mult, fostul portar al naționalei crede că Mircea Lucescu l-ar putea aduce cu el în Giulești și pe Marius Șumudică, antrenorul care a declarat în mai multe rânduri că Rapid reprezintă o prioritate pentru el.

”Nea Mircea ar veni doar cu anumite condiții, și nu mă refer la salariu. Trebuie să aibă mână liberă. De ce nu ar veni la pachet cu Șumudică?

Rapid trebuie să miște atât pe parte tehnică, cât și pe parte administrativă. Variante există”, a afirmat Florin Prunea, la Digi Sport.

Declarația lui Mircea Lucescu, după întâlnirea cu Dan Șucu și George Copos

“N-am vorbit despre acest lucru! M-a rugat domnul Copos să am o întâlnire pentru a discuta de situație. N-are nicio legătură cu ce vă gândiți voi că e. Toată lumea…

M-am dus și la Gigi Becali când m-a rugat, m-am dus la Dinamo, toată lumea încearcă să se folosească de experiența mea pentru a îmbunătăți lucrurile.

Am mâncat împreună. Cu sfaturi pot ajuta pe toată lumea. Până la 1 iunie nu iau nicio decizie, la revedere!”, a spus Lucescu.

Etichete: rapid , mircea lucescu , marius sumudica


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Publicitate
Publicitate

De Neratat

Mai multe din Alte Sporturi

DIN CE JUDEȚ ESTI? FII CORESPONDENT DINSPORT.RO


Ești pasionat de sport și ai talent la scris? Alătură-te echipei noastre!


Creeză acum un cont de CORESPONDENT, accesand meniul si selectând CONTUL MEU. Imediat dupa inregistrare, poti publica știri simplu si rapid.


CLICK AICI PENTRU A TE ÎNREGISTRA

This will close in 12 seconds

Inchide