Connect with us

Fotbal

E jale în fostul Trivale – FC Argeș, nicio șansă la play-off! VEZI CLASAMENT

E jale în fostul Trivale – FC Argeș, nicio șansă la play-off! VEZI CLASAMENT

FC Argeș a reușit să câștige meciul de sâmbătă de la Mioveni împotriva echipei Progresul Spartac București, ultima clasată din Liga 2, cu un scor strâns de 1-0. Unicul gol al partidei a fost marcat de Buhăcianu din penalty în minutul 17.

Chiar dacă piteștenii au obținut victoria, jocul echipei a fost unul slab, fiind dominați de adversar în multe momente ale meciului. Progresul Spartac a evoluat în inferioritate numerică din minutul 15, după eliminarea lui Eduard Radu pentru un fault dur asupra lui Buhăcianu.

Deși aveau un om în plus, argeșenii nu au reușit să profite de această oportunitate și să se impună la o diferență mai mare de scor. Buhăcianu, Rusu și Petrescu au ratat ocazii mari de gol, spre dezamăgirea fanilor care așteptau un succes mai clar.

După revenirea de la pauză, jocul echipei antrenate de Eugen Neagoe a scăzut și mai mult în intensitate, devenind unul foarte slab și lipsit de imaginație. Singura șansă de gol a echipei noastre i-a aparținut lui Angelov, dar bulgarul a trimis pe lângă poartă din 6 metri.

După 17 etape disputate din această ediție de campionat, FC Argeș ocupă locul 14, cu 21 de puncte, cu șase mai mult ca CS Tunari, prima echipă aflată sub linia retrogradării.

Victoria obținută împotriva Progresului Spartac București este una importantă pentru FC Argeș din punct de vedere al punctelor, dar jocul echipei rămâne o problemă majoră. Șansele de a ajunge în play-off sunt 0 din punct de vedere matematic, iar echipa va trebui să se mobilizeze semnificativ dacă dorește să obțină rezultate mai bune în continuare.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate
Publicitate

De Neratat

Mai multe din Fotbal

DIN CE JUDEȚ ESTI? FII CORESPONDENT DINSPORT.RO


Ești pasionat de sport și ai talent la scris? Alătură-te echipei noastre!


Creeză acum un cont de CORESPONDENT, accesand meniul si selectând CONTUL MEU. Imediat dupa inregistrare, poti publica știri simplu si rapid.


CLICK AICI PENTRU A TE ÎNREGISTRA

This will close in 12 seconds

REZUMATE VIDEO
SCORURI LIVE
ȘTIRI CALDE