Connect with us

Alte Sporturi

Daniel Oprița a spus motivele pentru care a rămas la CSA Steaua

  • Media: Fotbal Club, vineri, 19:00, DGS 1

  • Baraj SuperLiga: MioveniBotoșani, vineri, 20:00, DGS 1

Anunțul a fost făcut de ”Militari” pe site-ul oficial al clubului ”roș-albastru”. 

La scurt timp după ce și-a trecut semnătura pe noul angajament, tehnicianul a explicat de ce a ales să rămână antrenorul Stelei cel puțin până la sfârșitul sezonului 2025 / 2026, deși echipa sa nu deține, în acest moment, dreptul de a promova în SuperLiga (din cauza formei de organizare – club de drept public), iar în stagiunea trecută ”roș-albaștrii” au ratat calificarea în play-off.

Daniel Oprița: ”E un club la care sunt mulți care își doresc să ajungă. Sunt atașat de tot ce se întâmplă la club”

Daniel Oprița a dezvăluit că a luat decizia de a-și prelungi contractul cu CSA Steaua, deoarece s-a simțit foarte bine și apreciat în cei 5 ani petrecuți la formația ”roș-albastră” atât de suporteri, cât și de oficialii clubului. 

De asemenea, tehnicianul de 42 de ani a mărturisit că Steaua București este un club la care râvnesc mulți antrenori și, astfel, nu a putut refuza prelungirea contractului oferită de conducere. 

”Sunt bucuros că s-a realizat (n.r. prelungirea contractului). Sunt atașat de tot ce se întâmplă la club. Sunt de cinci ani, e foarte greu să te desparți, mai ales că am fost respectat și de suporteri, și de conducere, și de oamenii din club. S-a creat o relație frumoasă și mi-a fost foarte greu să mă despart.

E un club la care sunt mulți care își doresc să ajungă, chiar dacă în momentul ăsta există problema cu dreptul de promovare, dar, după discuțiile din ultimele zile, mi s-a spus că se încearcă să se rezolve și problema asta cât mai curând. Eu sper să se reușească, până la urmă“, a spus Oprița, la Steaua TV

Daniel Oprița: ”Să nu se creadă că a fost numai problema banilor și am stat aici pentru că e un loc călduț”

În cadrul aceluiași interviu, Oprița a susținut că nu a ales să rămână la CSA Steaua datorită banilor și a stabilității pe banca tehnică, deoarece pe parcursul acestui sezon a primit propuneri de la echipe din SuperLigă care i-au oferit un contract mult peste cel pe care-l are la trupa ”roș-albastră”. 

”Nu am intrat în discuții (n.r. cu alte cluburi). S-a discutat de sume. Dacă cineva va spune că am ales să rămân la Steaua pentru bani, deși aici e stabilitate și sunt condiții foarte bune, echipele cu care am discutat mi-au oferit mai mult decât aici.

Să nu se creadă că a fost numai problema banilor și am stat aici pentru că e un loc călduț. Nu! E un loc unde mă simt bine, unde sunt lăsat să-mi fac treaba. Aici, singura problemă este cu dreptul de promovare.

În rest, totul e la superlativ și cred că oricine și-ar dori să lucreze în asemenea condiții. Eu sper să se rezolve și problema cu dreptul la promovare”, a completat Oprița. â

Daniel Oprița o pregătește pe CSA Steaua din vara anului 2019. Antrenorul a reușit să-i promoveze pe ”roș-albaștrii” la finele sezonului 2020 / 2021 în Liga a 2-a (eșalon unde ”Militarii” se află și în prezent pentru că nu dețin dreptul de a promova în SuperLiga). 

Etichete: csa steaua , liga 2 , prelungire contract , daniel oprita


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Publicitate
Publicitate

De Neratat

Mai multe din Alte Sporturi

DIN CE JUDEȚ ESTI? FII CORESPONDENT DINSPORT.RO


Ești pasionat de sport și ai talent la scris? Alătură-te echipei noastre!


Creeză acum un cont de CORESPONDENT, accesand meniul si selectând CONTUL MEU. Imediat dupa inregistrare, poti publica știri simplu si rapid.


CLICK AICI PENTRU A TE ÎNREGISTRA

This will close in 12 seconds

Inchide