Connect with us

Alte Sporturi

Cum ar putea arăta FCSB în sezonul 2024-2025, după transferurile dorite de Gigi Becali

Omul de afaceri nu s-a ferit și a dat mai multe nume de fotbaliști pe care îi vrea la FCSB.

Pe lângă transferurile dorite, formația bucureșteană urmează să beneficieze și de revenirea unor jucători care sunt în acest moment împrumutați.

Ce jucători ar putea să ajungă la FCSB în vară

MM Stoica a confirmat că Alexandru Musi urmează să revină la FCSB, iar Gigi Becali a spus că și Malcolm Edjouma, dat la Bari, va fi din nou jucătorul grupării bucureștene din stagiunea viitoare.

Acestor două nume li s-ar putea adăuga și Louis Munteanu, Denis Alibec, David Kiki, Mihai Popescu și William Baeten, fotbaliști despre care Gigi Becali a confirmat că este interesat.

FCSB, varianta 2024-2025

  • Târnovanu (Udrea) – Pantea (Crețu, Nana Antwi), Chiricheș (Dawa), Ngezana (MIHAI POPESCU, Haruț), Radunovic (DAVID KIKI) – Adrian Șut (Mihai Lixandru, Edjouma, Ovidiu Popescu), Darius Olaru (Baba Alhassan, Eduard Radaslavescu) – Alexandru Băluță (WILLIAM BAETEN, ALEX MUSI), JUAN BAUZA (Tavi Popescu), Florinel Coman (Luis Phelipe) – DENIS ALIBEC (David Miculescu, LOUIS Munteanu)

Florinel Coman, asul din mânecă pentru Gigi Becali?

Florinel Coman este dorit de Al-Duhail, din Qatar, iar plecarea sa pare din ce în ce mai sigură.

Arabii îi vor plăti clauza de reziliere, de 5 milioane de euro, însă cu toate acestea Gigi Becali speră să ajungă o înțelegere cu formația qatareză și să-l aibă pe Florinel Coman măcar pentru preliminariile Champions League.

“Cu Coman reușim numai dacă vrea el. Oamenii au zis că vin joi ca să stabilim condițiile de plată. Ei vor contract de transfer, nu să plătească clauza. De ce să îl dau în rate pe Coman, dacă nu vreau să îl dau?!

Eu vreau să fac o înțelegere, dacă Florinel e de acord, ca el să mai joace preliminariile. Că poate dacă vrea! Să facă pregătirea cu noi, nu cu ei. Asta e singura chestiune.

Joi vin și discutăm. Trebuie să discut și cu Florinel. Noi putem să le spunem în contract că dacă ne calificăm, scadem 500.000 din contract. Nu 5 milioane, mai dau 4.5 milioane de euro. Până nu a fost matematic, nu am vrut să facem negocieri”, a declarat Gigi Becali.


Intră acum pe canalul iAM Sport de WhatsApp și afli instant toate știrile care contează!

Urmărește iAMsport.ro și pe Google News, Facebook sau YouTube. Zi de zi ai conținut de ultimă oră din lumea sportului.

Sursa

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Publicitate
Publicitate

De Neratat

Mai multe din Alte Sporturi

DIN CE JUDEȚ ESTI? FII CORESPONDENT DINSPORT.RO


Ești pasionat de sport și ai talent la scris? Alătură-te echipei noastre!


Creeză acum un cont de CORESPONDENT, accesand meniul si selectând CONTUL MEU. Imediat dupa inregistrare, poti publica știri simplu si rapid.


CLICK AICI PENTRU A TE ÎNREGISTRA

This will close in 12 seconds

Inchide