Connect with us

Alte Sporturi

Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență”

Echipa lui Bogdan Lobonţ a obţinut cele trei puncte după golurile marcate de Ivan şi Creţu, în timp ce pentru giuleşteni a marcat Burmaz.

Bogdan Lobonţ încearcă să ia numai lucrurile bune din prestaţia echipei sale din meciul cu Universitatea Craiova şi crede că fotbalul este nedrept. El a apreciat jocul şi atitudinea jucătorilor săi din repriza secundă, chiar dacă Rapid a încasat al doilea gol în prelungiri. El a mai spus că nu trebuie să se acorde atenţie rezultatelor, făcând referire la reconstrucţia care ar trebui să aibă loc la Rapid. Formaţia din Giuleşti este singura echipă din play-off fără victorie.

„E o înfrângere care doare cel mai tare. Cu atât mai mult că s-a întâmplat în Giulești, în fața propriilor suporteri. E normal ca băieții să fie dezamăgiți. Eu nu știu de ce trebuie să ne legăm de aceste lucruri (n.r. ieşirea nervoasă a lui Paul Iacob). Atenția și energia trebuie să fie în teren pe durata tuturor celor 90 de minute. E normal să fie și un anumit nivel de frustrare. E normal, sunt persoane, persoane umane. Au sentimente și emoții.

E normal, e căpitanul Rapidului. Suferă mult și el (n.r. Cristi Săpunaru). Nu cred că trebuie să acordăm atenție rezultatelor. Să vedem ce putem lua bun. Fotbalul câteodată e nedrept. Repriza a doua a fost bună.

Jucătorii știu foarte bine ce s-a întâmplat. Nu doar în play-off. Nu are rost să discutăm. Trebuie să stăm calmi, să analizăm și să mergem mai departe. Suporterii au tot dreptul să fie supărați. Știu câtă energie pun pentru echipă, cât suflet pun pentru echipă.

Au mai rămas trei partide de jucat. Încercăm să luăm maximul din ele. Șansele pentru Europa s-au diminuat considerabil, dacă nu chiar de tot. La Cluj o să fie o partidă dificilă”, a declarat Bogdan Lobonţ, pentru sursa citată.

Rapid – Universitatea Craiova 1-2. Oltenii au dat lovitura în prelungirile partidei şi au urcat pe locul 2 în play-off!

Rapid – Universitatea Craiova 1-2 a fost în format LIVE TEXT pe AS.ro de la ora 20:30. În urma acestei victorii, oltenii au urcat pe locul 2 în Liga 1. Oltenii au egalat-o la puncte pe CFR Cluj.

De partea cealaltă, giuleştenii nu au încă nicio victorie în play-off. „Alb-vişiniii” au un bilanţ catastrofal de la terminarea sezonului regular: un singur egal şi 6 înfrângeri!

Rapid: G. Ungureanu – Onea, P. Iacob, Săpunaru, Braun – Oaidă, Papeau, Kait – Krasniqi, Rrahmani, Funsho.
Rezerve: Drăghia, , Dr. Grigore, I. Cristea, Bădeascu, Hasani, Petrila, Emmers, C. Cîrjan, Burmaz, El Sawy.
Absenți Aioani, Hromada (accidentați)
Antrenor: Bogdan Lobonț

Universitatea Craiova: L. Popescu – Căpățână, Zajkov, Da Silva, Bancu – A. Crețu, Anzor – Baiaram, Houri, A. Ivan – Markovic
Rezerve: Lazar, Cîmpanu, Ndong, Vlădoiu,, Mitriță, Koljic, Bană, Danciu, Mateiu, Houri, Soiri, Blesa, Badelj, Gașpăr
Absenți: Screciu, Maldonado (accidentați)
Antrenor: Costel Gâlcă

Stadion: Giulești
Arbitru: Ovidiu Hațegan (Arad). A1: Mircea Grigoriu (Bucureşti), A2: Ovidiu Artene (Vaslui)
Arbitru VAR: Szabolcs Kovacs (Carei). Arbitru AVAR: Doru Lucaciu (Cluj-Napoca)

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Publicitate
Publicitate

De Neratat

Mai multe din Alte Sporturi

DIN CE JUDEȚ ESTI? FII CORESPONDENT DINSPORT.RO


Ești pasionat de sport și ai talent la scris? Alătură-te echipei noastre!


Creeză acum un cont de CORESPONDENT, accesand meniul si selectând CONTUL MEU. Imediat dupa inregistrare, poti publica știri simplu si rapid.


CLICK AICI PENTRU A TE ÎNREGISTRA

This will close in 12 seconds

Inchide