Connect with us

Alte Sporturi

Corvinul Hunedoara poate evolua în preliminariile Europa League! A primit licenţa UEFA!

Să ne aducem aminte de cei de la Sibiu, aduși (n.r. de FCSB) pentru un singur meci. Sergiu Buș poate fi o variantă de atacant. Mai sunt și alte variante de transfer, dar sunt sub contract și nu pot să le spun numele”, a spus Bogdan Apostu, la digisport.ro.

În acest sezon, Sergiu Buș a jucat pentru Poli Iași. El ar putea face un pas înapoi, în Liga a 2-a, pentru a juca în preliminariile UEFA Europa League.

Un oficial al FRF dădea asigurări că echipa hunedoreană va primi licenţa: „Nu vă faceți griji”

Andrei Vochin, consilierul lui Răzvan Burleanu, dădea asigurări că echipa hunedoreană va primi licenţa UEFA după ce a câştigat Cupa României.

După meciul dintre Universitatea Craiova și Sepsi, Mihai Rotaru s-a arătat deranjat de faptul că echipa din Hunedoara nu știa dacă va participa sau nu în Europa League.

„Noi nu știm la ora asta cine va juca în Europa League. Corvinul încă nu și-a luat licența. Nu e normal să nu știm la finalul campionatului cine joacă în cupele europene”, a spus Rotaru, la primasport.ro.

Totuși, Andrei Vochin a venit cu un răspuns imediat pentru patronul de la Universitatea Craiova, prin care a dat o veste importantă pentru „echipa de sub furnale”.

„Corvinul ia licența, nu vă faceți griji”, a declarat oficialul Federației Române de Fotbal.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Publicitate
Publicitate

De Neratat

Mai multe din Alte Sporturi

DIN CE JUDEȚ ESTI? FII CORESPONDENT DINSPORT.RO


Ești pasionat de sport și ai talent la scris? Alătură-te echipei noastre!


Creeză acum un cont de CORESPONDENT, accesand meniul si selectând CONTUL MEU. Imediat dupa inregistrare, poti publica știri simplu si rapid.


CLICK AICI PENTRU A TE ÎNREGISTRA

This will close in 12 seconds

Inchide