Connect with us

Alte Sporturi

Cornel Dinu a dat verdictul în privinţa antrenorului Bogdan Lobonţ! Mesaj direct despre tehnicianul de la Rapid

Bogdan Lobonţ, făcut praf de fanii de la Rapid

Gheorghe Răducan, cel poreclit Gigi Corsicanu, a transmis un mesaj dur pentru Bogdan Lobonţ. Fostul şef de galerie de la Rapid a declarat că fostul portar era extrem de iubit în perioada în care evolua la formaţia giuleşteană, alături de care a devenit campion, în 1999.

Ulterior, în iarna anului 2000, Lobonţ s-a transferat la Ajax, iar după două sezoane petrecute în tricoul „lăncierilor”, fostul internaţional a fost împrumutat de Dinamo, pentru care a jucat timp de jumătate de sezon. Acesta a revenit în Ştefan cel Mare în vara lui 2007, urmând să petreacă două sezoane la Dinamo.

„Bogdan Lobonț a câștigat un campionat la Rapid. Era iubit și respectat. A ajuns la Dinamo și a avut gesturi prin care ne-a jignit grav. Când ajungi să ne jignești și să te bucuri… e cam mult.

Oricât de multă bunăvoință ai avea, este cam mult. Noi am trecut cu vederea și am făcut un compromis pentru binele clubului nostru. Era clar că nu poate să fie în sufletele rapidiștilor”, a declarat Gigi Corsicanu, conform digisport.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate
Publicitate

De Neratat

Mai multe din Alte Sporturi

DIN CE JUDEȚ ESTI? FII CORESPONDENT DINSPORT.RO


Ești pasionat de sport și ai talent la scris? Alătură-te echipei noastre!


Creeză acum un cont de CORESPONDENT, accesand meniul si selectând CONTUL MEU. Imediat dupa inregistrare, poti publica știri simplu si rapid.


CLICK AICI PENTRU A TE ÎNREGISTRA

This will close in 12 seconds

Inchide