Connect with us

Alte Sporturi

Conducerea lui ”U” Cluj a făcut anunțul, în direct la TV, despre transferul lui Alex Chipciu la FCSB

  • Media: Liga Digi Sport, joi, 15:30, DGS 1

  • Media: Digi Sport Special, joi, 21:30, DGS 1

Printre fotbaliștii doriți de finanțator se află și Alex Chipciu, fotbalist care a bifat apariții în cupele europene pentru formația patronată de Gigi Becali.

Radu Constantea: ”N-am avut cu Alex Chipciu nicio discuție că ar vrea să plece”

Gigi Becali și-a manifestat public interesul față de Alex Chipciu, lucru care nu a fost apreciat de fotbalistul ”Șepcilor roșii”, întrucât sezonul celor de la ”U” Cluj nu este încheiat. Formația lui Ioan Ovidiu Sabău mai are de jucat barajul pentru Conference League, contra celor de la Universitatea Craiova.

În cele din urmă, se pare că Alex Chipciu chiar nu este cu gândul la plecare, întrucât acesta nu a discutat cu conducerea acest aspect, cel puțin până în momenul de față. Radu Constantea, președintele celor de la ”U” Cluj a dezvăluit acest lucru în cadrul emisiunii Digi Sport Special.

”N-am avut cu Alex Chipciu nicio discuție că ar vrea să plece. Au fost câteva discuții despre o posibilă listă de plecări, dar nu s-a pus problema să se spună că vrea să plece în vară. El mai are contract un an, mai avem un meci de disputat și nu s-a discutat în cadrul clubului că vrea să plece”, a declarat Radu Constantea la Digi Sport Special.

Daniel Popa, noul atacant de la FCSB

FCSB a bătut deja palma cu Daniel Popa, astfel că atacantul va semna zilele viitoare contractul cu noua campioană a României.

La Daniel e o situație diferită, pentru că pe el nu ne putem baza în baraj, are o problemă musculară. Din punctul nostru de vedere, are o clauză de reziliere de 300.000 de euro.

FCSB s-a înțeles cu jucătorul și în această seară s-au înțeles și cluburile pentru această clauză, de 300.000. Este o pierdere. Da, e un acord de principiu. E o șansă și pentru jucător, și-a făcut datoria față de noi”, a spus Radu Constantea, la Digi Sport Special.

Etichete: u cluj , gigi becali , alex chipciu , fcsb , radu constantea


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Publicitate
Publicitate

De Neratat

Mai multe din Alte Sporturi

DIN CE JUDEȚ ESTI? FII CORESPONDENT DINSPORT.RO


Ești pasionat de sport și ai talent la scris? Alătură-te echipei noastre!


Creeză acum un cont de CORESPONDENT, accesand meniul si selectând CONTUL MEU. Imediat dupa inregistrare, poti publica știri simplu si rapid.


CLICK AICI PENTRU A TE ÎNREGISTRA

This will close in 12 seconds

Inchide