Connect with us

Alte Sporturi

Chen Meng, campioana olimpică en-titre, a câştigat finala feminină de la Saudi Smash 2024, după un meci epic cu Sun Yingsha

Chen Meng, campioana olimpică en-titre, a câştigat finala feminină de la Saudi Smash 2024, după un meci epic cu Sun Yingsha

Chen Meng, campioana olimpică en-titre, a câştigat finala feminină de la Saudi Smash 2024, după o finală epică cu Sun Yingsha

Profimedia

Chen Meng, campioana olimpică en-titre, a câştigat finala feminină de la Saudi Smash 2024, după o finală epică cu Sun Yingsha. Numărul 2 mondial s-a impus în 6 seturi după o luptă formidabilă în meciul cu numărul 1 mondial.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sun Yingsha a început excelent partida şi a câştigat primul set clar. Chen Meng a avut o revenire de poveste şi s-a impus în urmatoarele 3 seturi, după o luptă intensă.

Chen Meng, campioana olimpică en-titre, a câştigat finala feminină de la Saudi Smash 2024

Sun Yingsha, actualul lider mondial a câştigat setul 5 şi a sperat că poate trimite finala în decisiv. Chen Meng s-a impus în setul 6 şi a câştigat marea finală. Sun Yingsha – Chen Meng a fost 11-6, 5-11, 8-11, 9-11, 11-6, 8-11.

Cele mai citite

Vezi finalul partidei dintre Sun Yingsha şi Chen Meng

AntenaPLAY oferă abonaților 5 canale TV live si peste 12 canale liniare exclusive, o selecție de filme pe gustul fiecăruia, atât producții românești, cât și internaționale, seriale pentru toată familia, de la k-dramas la seriale polițiste, comedie, acțiune sau dragoste. Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop.

Ai sport in AntenaPLAY

Trăiești live-ul în fiecare zi, pentru că ai sport live în AntenaPLAY. În 2024, competițiile de Formula 1, Fomula 2, Formula 3, se vad live integral în AntenaPLAY. Cele peste 24 de curse pot fi vizionate în canalul de sport live, AS LIVE, dar si pe canalele dedicate fiecărei competiții. Toate antrenamentele, calificările, sprinturile și cursele pentru marele premiu de Formula 1 vor putea fi urmărite live online. Pe lângă acestea, abonații pot urmări și F1 Academy, Liga Campionilor Asiei, meciurile din Liga Portugal, Cupa Franței sau evenimente de MMA și box. Plus multe alte competiții exclusive. Platforma AntenaPLAY îți pune la dispoziție 3 tipuri de abonamente: lunar, de 6 luni și de 1 an. Hai în AntenaPLAY!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate
Publicitate

De Neratat

Mai multe din Alte Sporturi

DIN CE JUDEȚ ESTI? FII CORESPONDENT DINSPORT.RO


Ești pasionat de sport și ai talent la scris? Alătură-te echipei noastre!


Creeză acum un cont de CORESPONDENT, accesand meniul si selectând CONTUL MEU. Imediat dupa inregistrare, poti publica știri simplu si rapid.


CLICK AICI PENTRU A TE ÎNREGISTRA

This will close in 12 seconds

Inchide