Connect with us

Alte Sporturi

„Ce trebuia să-mi facă, să mă omoare?” Romario Benzar a izbucnit când a aflat că i-a fost redusă suspendarea lui Hakim Abdallah

„Ce trebuia să-mi facă, să mă omoare? Romario Benzar a izbucnit când a aflat că i-a fost redusă suspendarea lui Hakim Abdallah

Romario Benzar a izbucnit când a aflat că i-a fost redusă suspendarea lui Hakim Abdallah

Hakim Abdallah l-a faultat pe Romario Benzar/ Colaj capturi Orange Sport

Romario Benzar a izbucnit când a aflat că i-a fost redusă suspendarea dinamovistului Hakim Abdallah. Fundaşul lui FC Botoşani nu îşi explică decizia surprinzătoare luată de Comisia de Recurs.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Abdallah a avut o intrare horror în prelungirile primei reprize a meciului FC Botoşani – Dinamo, scor 2-1, din etapa a 6-a a play-off-ului. A văzut direct cartonaş roşu şi a fost iniţial suspendat 6 etape. A avut câştig de cauză la Comisia de Recurs, iar suspendarea a fost redusă la 2 meciuri. Prin urmare, o poate ajuta pe Dinamo în meciul cu UTA, capital pentru „câini” în lupta pentru salvarea de la retrogradare.

Romario Benzar a izbucnit când a aflat că i-a fost redusă suspendarea lui Hakim Abdallah

Romario Benzar a fost uluit la aflarea veştii şi a dat de pământ cu cei care au dictat reducerea suspendării. S-a ales, după intrarea lui Abdallah, cu „o tăietură de cinci centimetri, plus o gaură în cap”.

Cele mai citite

Jur că nu știam nimic. Incredibil, m-ai luat prin surprindere. Sunt la masă și acum aflu, de la tine. Ce să spun? Nu mi se pare normal și chiar nu mă așteptam la așa ceva.

(Consideri că două etape este o sancțiune prea mică?) Spun că și șase etape au fost prea puține! Pentru că eu am suferit mult și încă o fac. Ce trebuia să-mi facă? Să mă omoare? Nu este destul că am capul plin de fire, că port o cască și îmi curge sânge după fiecare antrenament? Rana mea nu s-a vindecat nici acum și comisiile astea, ce sunt ele, că nu mă pricep, iau astfel de decizii, reduci de la șase la două!

Nu știu ce să spun, poate sunt interese. Se trece prea ușor peste așa ceva, nu poți să faci ce vrei și comisia nu știu care să te ierte că așa vrea cineva. Una să dea șase, alta… două, e o diferență de neînțeles.

Dar pe mine m-a chemat cineva de la Comisia de Recurs să mă întrebe, să mă vadă? Sună-mă comisie și pe mine să vezi dacă sunt bine, că pe mine m-a lovit. Joc deoarece am vrut să fac sacrificii pentru echipa mea, mi-am dorit să ajut și îți spun și ție și celor de la comisie, joc pe semnătură. Medicii mi-au zis că am avut șansă, că sunt norocos, mi-au transmis că are fi bine să evit să intru pe teren. O săptămână nu am putut să dorm, am stat pe calmante și am umplut patul de sânge. Dar poate trebuia să nu mai joc fotbal!„, a declarat Romario Benzar pentru prosport.ro.

Dinamo a primit o veste uriaşă înaintea meciului cu UTA

Hakim Abdallah, jucătorul care a primit o suspendare de şase etape după faultul comis asupra lui Romario Benzar, în meciul cu FC Botoşani, a avut câştig de cauză la Comisia de Recurs.

Reclamă 4 / 0/3

Astfel, din cele şase etape de suspendare primite iniţial, atacantul de 26 de ani a rămas cu doar două etape de suspendare. În urma acestei decizii, Hakim Abdallah poate fi folosit de Kopic în meciul cu UTA, din ultima etapă a play-out-ului din Liga 1.

SC DINAMO 1948 SA vs CDE A LPF – Sancțiune disciplinară. Admite recursul. Desființează Hotărârea CDE nr. 139/30.04.2024. În temeiul art. 63.1. lit. a), raportat la art. 63.2.4 lit. a) teza 1 din Regulamentul Disciplinar, sancționează jucătorul Abdallah Hakim Djamel cu suspendare pentru două jocuri și penalitate sportivă de 10.000 lei.

Definitivă și executorie pe plan intern. Hotărârea poate fi atacată la TAS în termen de 21 zile de la comunicare. Pronunțată în ședință nepublică la sediul LPF, azi, 10.05.2024″, se arată în comunicatul de pe lpf.ro.

Citește și:

Loading ... Loading …

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate
Publicitate

De Neratat

Mai multe din Alte Sporturi

DIN CE JUDEȚ ESTI? FII CORESPONDENT DINSPORT.RO


Ești pasionat de sport și ai talent la scris? Alătură-te echipei noastre!


Creeză acum un cont de CORESPONDENT, accesand meniul si selectând CONTUL MEU. Imediat dupa inregistrare, poti publica știri simplu si rapid.


CLICK AICI PENTRU A TE ÎNREGISTRA

This will close in 12 seconds

Inchide