Connect with us

Fotbal

Mircea Rednic vrea să se răzbune pe Dinamo în tribunal: “M-au notificat pe WhatsApp ca pe ultimul angajat”

Mircea Rednic vrea să se răzbune pe Dinamo în tribunal: “M-au notificat pe WhatsApp ca pe ultimul angajat”

Mircea Rednic a avut cinci mandate de antrenor la Dinamo. Ultima dată când fostul fotbalist a stat pe banca echipei din Ștefan cel Mare a fost octombrie 2021 – decembrie 2021.

Antrenorul celor de la UTA pretinde că nu și-a încasat salariul de la Dinamo din ultimul mandat.

Mircea Rednic, despre procesul pe care îl are cu Dinamo

Mircea Rednic a declarat că este vorba și despre orgoliu după felul în care a fost dat afară de către Dinamo.

Antrenorul este de părere că Răzvan Zăvăleanu ia bani de la Dinamo pe care nu îi merită. În plus, Mircea Rednic este sigur că echipa din Ștefan cel Mare nu ar fi retrogradat dacă el rămânea pe banca tehnică.

”Procesul acesta nu-i de acum, normal că e o chestiune de orgoliu, la felul cum am fost dat la o parte. Mi s-a făcut o notificare pe WhatsApp, ca la ultimul angajat! Cred că meritam mult mai mult, la ce am făcut pentru Dinamo.

Până la urmă, ceea ce a urmat le-a demonstrat că au făcut o greșeală. Am văzut că se mai bagă unii în seamă, dar să nu uite că eu am venit după a noua sau a zecea etapă, ei erau cu Bonetti, aveau șapte înfrângeri și înfrângeri grele, cu 3-0, 4-0, FCSB ne-a umilit (n.r. 6-0). Iar lucrurile au fost foarte clare, ne-am văzut cu toții, și cei la PCH, și Zăvăleanu, și Mureșan, și domnul Badea.

Le-am spus clar că nu am cum să preiau echipa, dar ei au spus: ‘Nu, o preiei acum, vezi ce mai e nevoie și din iarnă mergem mai departe’. Apoi, vezi Doamne! S-au speriat și Mureșan, și Zăvăleanu, și Elias că vreau eu să fac mari schimbări.

Eu vorbeam de șase-șapte jucători (n.r. care să fie transferați), dar după mine au venit 12 jucători și alți doi antrenori.

”Eu sunt sigur că n-ar fi retrogradat cu mine la echipă”

Toată lumea se agită că e Rednic în proces cu Dinamo, dar sunt oameni la club care încă iau bani și care nu știu dacă îi merită. Mă refer la Zăvăleanu! E la al treilea an aici, are cel puțin 12.000 de euro plus TVA, eu așa știu. Și știu sigur!

Asta nu deranjează pe nimeni, îi deranjează că Rednic are un contract… Văd că la alții s-au respectat contractele. Au fost sunați și li s-a spus: ‘Vezi că ai de luat bani’. Iar la Rednic…

Spuneți-mi și mie, cine a mai împrumutat clubul cu bani? Toată lumea vine cu povești, cu sfaturi. Suporterii și Rednic, atât. A făcut-o și Zăvăleanu, dar el avea interes ca Dinamo să nu dea faliment, iar el să continue.

Văd că îi deranjează că Rednic are un contract pe care ei nu l-au respectat. Iar cei care au făcut pasul să mă dea afară trebuie să plătească, fiindcă Dinamo a retrogradat și a pierdut foarte mulți bani!

Eu sunt sigur că n-ar fi retrogradat cu mine la echipă, uitați exemplul UTA! I-am salvat de la retrogradare, mi s-a dat mână liberă, am format o echipă și m-am bătut la play-off”, a declarat Mircea Rednic la conferința de presă.

Sursa

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate
Publicitate

De Neratat

Mai multe din Fotbal

DIN CE JUDEȚ ESTI? FII CORESPONDENT DINSPORT.RO


Ești pasionat de sport și ai talent la scris? Alătură-te echipei noastre!


Creeză acum un cont de CORESPONDENT, accesand meniul si selectând CONTUL MEU. Imediat dupa inregistrare, poti publica știri simplu si rapid.


CLICK AICI PENTRU A TE ÎNREGISTRA

This will close in 12 seconds

REZUMATE VIDEO
SCORURI LIVE
ȘTIRI CALDE