Connect with us

Alte Sporturi

Întrebat de demisie, Neil Lennon a avut o reacție categorică: “Nu-i corect!”

Rapid a pierdut două puncte importante la Buzău, cu formația pregătită de Andrei Prepliță, cu care a remizat, scor 1-1. Giuleștenii nu au reușit să câștige în acest start de campionat, iar fanii i-au cerut demisia antrenorului nord-irlandez.

Întrebat de gestul suporterilor, Neil Lennon a declarat că nu are de gând să plece și că la finalul sezonului vrea ca echipa să fie în primele șase și să prindă cupele europene.

Neil Lennon: ”N-am să fac asta”

”Am avut nevoie de al doilea gol. Reacția noastră la golul nostru a fost bună, dar n-am reușit să înscriem. Mendes are o problemă medicală, are crampe. M-am bucurat că portarul nostru ne-a dat încredere. (n.r. frustrare) Ăsta e fotbalul.

(n.r. Problema de la echipă) Ne creăm șanse foarte mari și nu reușim să înscriem. Mai avem nevoie de încredere. (n.r. fanii îi cer demisia) N-am nicio intenție să plec, jucătorii merită stabilitate.

Cred că e nedrept dacă s-ar decide să plec. Avem un obiectiv să fim la maximum în primele șase și să ne calificăm într-o cupă europeană”, a explicat Lennon la finalul meciului la flash-interviu.

Claudiu Petrila: ”Când vine meciul se pare că ceva ne lipsește”

Mijlocașul Rapidului a declarat că atmosfera din vestiar este una bună, însă echipa nu reușește să lege un joc bun.

”Din nou seară neagră, am început bine am marcat repede, în a două parte am început slab, și-au creat câteva ocazii bune, după au avut penalty…

Azi a fost mai diferit, am legat pase, am avut ocazii, fizic suntem bine, dar când vine meciul se pare că ceva ne lipsește. E dureros, dar cum am spus, trebuie să facem ceva să ne revenim. Nici noi nu înțelegem, vrem să câștigăm, dar din păcate nu ne iese. Se răsfrânge asupra tutor, toți suntem în aceeași oală și trebuie să tragem căruță în aceeași direcție.

În vestiar este bine, cei care au venit sunt jucători buni și au făcut treaba”, a declarat Claudiu Petrila, la finalul meciului.


Intră acum pe canalul iAM Sport de WhatsApp și afli instant toate știrile care contează!

Urmărește iAMsport.ro și pe Google News, Facebook sau YouTube. Zi de zi ai conținut de ultimă oră din lumea sportului.

Sursa

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Publicitate
191
SONDAJUL SĂPTĂMÂNII

Ar trebui sa retrogradeze Dinamo?

Publicitate

De Neratat

Mai multe din Alte Sporturi

DIN CE JUDEȚ ESTI? FII CORESPONDENT DINSPORT.RO


Ești pasionat de sport și ai talent la scris? Alătură-te echipei noastre!


Creeză acum un cont de CORESPONDENT, accesand meniul si selectând CONTUL MEU. Imediat dupa inregistrare, poti publica știri simplu si rapid.


CLICK AICI PENTRU A TE ÎNREGISTRA

This will close in 12 seconds

Inchide