Connect with us

Alte Sporturi

Marius Lăcătuș, dezamăgit de un jucător de la FCSB: ”Mă așteptam la mai mult. Nu e de ajuns”

  • Media: Fotbal Club, miercuri, 19:30, DGS 1

  • Conference League: CFR Cluj – Neman, joi, 20:30, DGS 1

  • Calificarea în faza următoare a competiției se va decide în returul de la Budapesta, care este programat pe 31 iulie, de la ora 21:00. Partida va putea fi urmărită în regim LIVE TEXT pe site-ul digisport.ro

În această partidă, Marius Ștefănescu (25 de ani) a fost titular pentru campioana României, dar nu a reușit să aibă o evoluție consistentă, lucru recunoscut chiar și de Gigi Becali (66 de ani) la finalul meciului. 

Evoluția lui Ștefănescu împotriva lui Maccabi l-a surprins într-un mod neplăcut și pe unul dintre cei mai importanți jucători din istoria Stelei. 

Marius Lăcătuș: ”Mă așteptam la mai mult de la Marius Ștefănescu”

Marius Lăcătuș (60 de ani), fostul mijlocaș al Stelei București, a mărturisit că a fost dezamăgit de prestațiile pe care le-a avut Marius Ștefănescu până acum în tricoul FCSB-ului.

De asemenea, ”Fiara” a subliniat că evoluția atacantului dreapta din meciul cu Maccabi a fost una destul de ”ștearsă”, care a ieșit în evidență doar prin două centrări trimise în interiorul careului advers. 

”Din câte am înțeles, Ștefănescu va primi credit în continuare. (n.r. ți-a plăcut de Ștefănescu?) Mă așteptam la mai mult de la el. Nu e de ajuns să dai o centrare sau două pe meci. Este destul de puțin la așteptările care sunt de la el”, a spus Lăcătuș, la emisiunea Fotbal Club. 

De când a ajuns la FCSB, Marius Ștefănescu a evoluat în 5 partide, a marcat un gol (împotriva Corvinului Hunedoara, în Supercupa României câștigată cu 3-0) și a furnizat o pasă decisivă. 

  • 1,7 milioane de euro este cota de piață a lui Ștefănescu, potrivit Transfermarkt
  • până în vara anului 2029 mai are atacantul contract cu FCSB 

Pentru a-l aduce pe Ștefănescu la FCSB, Gigi Becali a scos din buzunar 1,3 milioane de euro, sumă pe care le-a plătit-o celor de la Sepsi Sfântu Gheorghe. 

VIDEO cu intervenția lui Gigi Becali, după FCSB – Maccabi 1-1

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Etichete: marius lacatus , fcsb , marius ștefănescu


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Publicitate
192
SONDAJUL SĂPTĂMÂNII

Ar trebui sa retrogradeze Dinamo?

Publicitate

De Neratat

Mai multe din Alte Sporturi

DIN CE JUDEȚ ESTI? FII CORESPONDENT DINSPORT.RO


Ești pasionat de sport și ai talent la scris? Alătură-te echipei noastre!


Creeză acum un cont de CORESPONDENT, accesand meniul si selectând CONTUL MEU. Imediat dupa inregistrare, poti publica știri simplu si rapid.


CLICK AICI PENTRU A TE ÎNREGISTRA

This will close in 12 seconds

Inchide