Connect with us

Alte Sporturi

Real Madrid, surpriză pentru fani: sute de locuri VIP pe Santiago Bernabeu. Care sunt prețurile

  • Champions League: VirtusFCSB, marți, 22:00, DGS 1

  • Media: Digi Sport Special, miercuri, 00:00, DGS 1

Stadionul Santiago Bernabeu, supus unor ample lucrări de modernizare în ultimii ani, va avea 300 de locuri Super VIP începând cu noua stagiune.

Real Madrid a creat 300 de locuri VIP pe Santiago Bernabeu

Real Madrid a pregătit o surpriză pentru o parte din suporterii echipei și a creat 300 de locuri Super VIP. Acestea sunt așezate în așa fel încât să ofere cea mai bună priveliște asupra terenului și se află în cea mai exclusivistă zonă a stadionului.

Persoanele care vor cumpăra abonamente pentru aceste locuri vor avea parte de produse exclusive ale clubului, dar vor primi și diverse preparate în timpul meciului.

În plus, vor putea participa și la anumite evenimente organizate de club. Conducerea lui Real Madrid vrea să le ofere acestor fani și propriul lor de parcare. Toate aceste lucruri vor începe odată cu startul noului sezon din La Liga.

Totuși, după cum a relatat Relevo, aceste locuri nu sunt pentru oricine. Persoanele interesate trebuie să plătească 250.000 de euro pentru a face parte dintr-un club exclusivist pentru următorii 30 de ani și un bonus anual pentru locurile în cauză.

Novak Djokovic: ”Santiago Bernabeu este cel mai frumos stadion din lume”. Lucrările de renovare au costat 1,76 miliarde de euro

Galerie Foto

Santiago Bernabeu este cel mai frumos stadion din lume“, a declarat Djokovic pentru postul Real Madrid TV, referindu-se la arena supusă unor ample lucrări de modernizare în ultimii ani. În total, renovarea arenei a costat 1,76 miliarde de euro, potrivit The Athletic.

Stadionul propriu-zis este gata și arată spectaculos, după cum se poate vedea în galeria foto de mai sus, însă mai sunt necesare lucrări la parcări și pentru îmbunătățirea anumitor aspecte de pe culoare sau din vestiare.

Campionul sârb s-a întâlnit cu această ocazie cu preşedintele clubului Real Madrid, Florentino Perez, care i-a dăruit un tricou al echipei “blanco” având imprimat pe spate numele lui Djokovic şi numărul unu.

Etichete: real madrid , suporteri , santiago bernabeu


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Publicitate
192
SONDAJUL SĂPTĂMÂNII

Ar trebui sa retrogradeze Dinamo?

Publicitate

De Neratat

Mai multe din Alte Sporturi

DIN CE JUDEȚ ESTI? FII CORESPONDENT DINSPORT.RO


Ești pasionat de sport și ai talent la scris? Alătură-te echipei noastre!


Creeză acum un cont de CORESPONDENT, accesand meniul si selectând CONTUL MEU. Imediat dupa inregistrare, poti publica știri simplu si rapid.


CLICK AICI PENTRU A TE ÎNREGISTRA

This will close in 12 seconds

Inchide