Connect with us

Alte Sporturi

Toni Kroos, deranjat total de imigrația din Germania: ”Am o fată de 7 ani. Nu aș lăsa-o să iasă în oraș, după ora 23:00”

  • Media: Liga Digisport, luni, 19:00, DGS 1

  • Media: Digi Sport Special, luni, 21:00, DGS 1

Fostul jucător al celor de la Real Madrid, declarat cel mai bun fotbalist al Germaniei în 2018, anul acesta un candidat la ”Balonul de Aur”, a ajuns în atenția mass-media și datorită unei declarații legată de imigrația din Germania.

Toni Kroos: ”Germania nu mai este țara de acum 10 ani”

Galerie Foto

După 10 ani petrecuți în Spania, doar la Real Madrid, 2014-2024, Kroos a concluzionat că țara în care a locuit în ultimii ani a devenit mult mai sigură față de Germania.

”Dacă aș compara Germania acum cu Spania…am o fată de 7 ani. Când va crește și m-ar întreba cineva dacă aș lăsa-o după ora 23 să iasă în oraș, i-aș spune că aș prefera să o las în Spania decât în Germania.

Germania primește oamenii cu brațele deschise. Campionatul Mondial din 2006 a demonstrat acest lucru, așa cum s-a întâmplat și la Euro 2024.

Mi se pare senzațional, dar nu mai e țara care era acum 10 ani. Există un sentiment de nesiguranță în Germania care e la un nivel mult mai scăzut în Spania. Țara e suprapopulată”, a spus Kroos, invitat în cadrul unui podcast Lanz & Precht, preluat și de rtl.de.

”Germania are nevoie de mulți dintre oamenii care au imigrat”

Kroos a mai precizat că politicienii din Germania, cei care au avut rol decizional, nu au luat în calcul și fluxul de oameni în momentul în care au deschis granițele.

”Eu susțin imigrația o mie la sută, dar cei care se ocupă de destinele Germaniei au subestimat influxul de oameni, care ulterior a devenit de necontrolat.

Este clar că Germania are nevoie de mulți dintre oamenii care au imigrat.

Cu toate acestea, societatea nu a fost pregătită și nu este tolerantă”, a mai spus Kroos.

  • 34 de trofee are Toni Kroos în palmares. 5 trofee UEFA Champions League, una cu Bayern, 4 cu Real Madrid, 5 Supercupe ale Europei, dar și titlul mondial cu Franța din 2014 sunt cele mai importante dintre acestea.

Etichete: toni kroos , toni kroos real madrid , toni kroos germania


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Publicitate
192
SONDAJUL SĂPTĂMÂNII

Ar trebui sa retrogradeze Dinamo?

Publicitate

De Neratat

Mai multe din Alte Sporturi

DIN CE JUDEȚ ESTI? FII CORESPONDENT DINSPORT.RO


Ești pasionat de sport și ai talent la scris? Alătură-te echipei noastre!


Creeză acum un cont de CORESPONDENT, accesand meniul si selectând CONTUL MEU. Imediat dupa inregistrare, poti publica știri simplu si rapid.


CLICK AICI PENTRU A TE ÎNREGISTRA

This will close in 12 seconds

Inchide