Connect with us

Alte Sporturi

”Șiman, o măsea stricată!” Dan Capatos nu-l iartă și îl taxează foarte dur pe cel ce i-a complicat viața lui Dinamo

Pentru cei care au înțeles de mult cam cum merg lucrurile la clubul condus de către cei doi Păcălici Naționali, această știre nu ar mai fi fost de natură să îi surprindă. Se încadrează perfect în politica haotică, habarnistă și fără nicio viziune a celor doi, care au demonstrat în foarte multe situații adevărul zicalei “ei și fotbalul, baba și mitraliera”.

Surprinzător, de această dată problemele vin din altă parte. De la un personaj pierdut în negura vremurilor fotbalistice, un individ cu carisma unei borduri, care s-a remarcat, de cele mai multe ori în sens negativ, ca patron al echipei Sportul Studențesc, pe care a și reușit să o distrugă de “talentat” ce a fost: Vasile Șiman.

Acest parazit absolut sinistru din istoria recentă a fotbalului românesc a scos capul din măruntaiele putrezite ale clubului din care s-a hrănit ani de zile și a început din nou să se agite, căutând în alt “muribund” care să-l găzduiască.

Cu privirea lui scârboasă, a pus ochii pe Dinamo, club unde în urmă cu 11 ani a găsit un alt personaj de teapa lui care să fie de acord cu cea mai halucinantă clauză contractuală din istoria fotbalului mondial. Vorbim despre povestea lui Ionuț Șerban, fotbalistul transformat instantaneu în sclav în momentul în care a ajuns în Ștefan cel Mare.

Aceasta clauză din contractul său prevedea ca, în cazul în care Dinamo se desparte de el, indiferent din ce motiv, transfer, reziliere etc, atunci Vasile Şiman se va alege cu un milion de euro! Cam cât de dement să fii, ca patron, să semnezi așa ceva?

Practic, în momentul în care acest jucător nu ar mai fi avut contract cu Dinamo din orice motiv posibil pe lumea asta, inclusiv retragere pe motiv de bătrânețe, un milion de euro trebuiau achitați către Vasile Șiman.

Doar că, în viața reală, lucrurile se mai nuanțează câteodată. Și uite că Dinamo a intrat pentru a doua oară în insolvență. Moment excelent pentru a nu-i mai prelungi contractul lui Ionuț Șerban și a scăpa de această plată aberantă.

Practic, această a doua insolvență prin care trece Dinamo are și o parte umanitară: îl eliberează pe Ionuț din această sclavie modernă. Și îl lasă pe Șiman, pe bună dreptate, cu ochii-n soare. Normal că acum face spume la gură și urlă prin presă că a fost “țepuit”.

Habarnistul suprem vs măseaua stricată

Cel care a încercat să dea cea mai mare țeapă din istoria fotbalului face pe victima și cere “îndurare” prin instanțe. Dacă nu ar fi mizerabil, acest demers ar fi de râsul curcilor. Ok, ai încercat să dai un tun financiar. Nu ești nici primul, nici ultimul care face asta. Nu ți-a ieșit. Ghinion. Capul sus, mergi mai departe!

Chiar dacă încă n-a împlinit 29 de ani, Șerban (dreapta) a dispărut din prim-plan. Din vara lui 2023, el e sub contract cu CS Blejoi (Liga a 3-a)

Doar că Șiman nu este genul acesta de individ. El e orgolios. E marele patron care nu acceptă că lumea fotbalului l-a rejectat, pe bună dreptate, ca pe o măsea stricată. Așa că vrea să-și joace rolul de măsea stricată până la capăt. Să doară! Să deranjeze! Să nu te lase să stai liniștit. Concret, să nu lase clubul Dinamo să iasă din insolvență.

Ceea ce, pe termen scurt, se pare că reușește. O spune chiar Andrei Nicolescu: “Cu ieșirea din insolvență ne pregăteam, dar am înțeles zilele acestea că am primit o cerere de plată de la domnul Șiman pentru Ionuț Serban. O să ne ducem spre un alt litigiu. Asta este, probabil a așteptat momentul până la limită. Vedem cât va dura acest litigiu, sperăm că nu mult”.

Ce poate fi mai trist decât această realitate: “habarnistul suprem dă piept cu măseaua stricată”?! Totul sub ochii, pe răbdarea și nervii suporterilor.


Intră acum pe canalul iAM Sport de WhatsApp și afli instant toate știrile care contează!

Urmărește iAMsport.ro și pe Google News, Facebook sau YouTube. Zi de zi ai conținut de ultimă oră din lumea sportului.

Sursa

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Publicitate
192
SONDAJUL SĂPTĂMÂNII

Ar trebui sa retrogradeze Dinamo?

Publicitate

De Neratat

Mai multe din Alte Sporturi

DIN CE JUDEȚ ESTI? FII CORESPONDENT DINSPORT.RO


Ești pasionat de sport și ai talent la scris? Alătură-te echipei noastre!


Creeză acum un cont de CORESPONDENT, accesand meniul si selectând CONTUL MEU. Imediat dupa inregistrare, poti publica știri simplu si rapid.


CLICK AICI PENTRU A TE ÎNREGISTRA

This will close in 12 seconds

Inchide