Connect with us

Alte Sporturi

Julian Nagelsmann, după eliminarea de la EURO: ”Avem atât de multă inteligență artificială și nu profităm de ea!”

  • Media: Digi Sport Special, sâmbătă, 17:30, DGS 1

  • Media: Fotbal European, sâmbătă, 21:00, DGS 1

Meciul a fost spectaculos, dar a atras atenția și cu o fază controversată petrecută în prelungiri, după ce o minge l-a lovit în mână pe Marc Cucurella (25 de ani), în careul spaniolilor. 

Julian Nagelsmann nu a înțeles de ce arbitrul partidei Spania – Germania 2-1 nu a solicitat intervenția VAR, la mingea care l-a lovit în mână pe Marc Cucurella

În minutul 106, Jamal Musiala a expediat un șut din marginea careului mare, dar balonul a fost blocat de Marc Cucurella.

Mingea l-a atins pe Marc Cucurella în mâna stânga, dar arbitrul Anthony Taylor a considerat că jocul poate continua și nu a acordat lovitură de la 11 metri. Faza i-a scos din minți pe jucătorii Germaniei, dar și pe antrenorul Julian Nagelsmann.

Nu înțeleg de ce nu se s-a luat în calcul ce s-a întâmplat cu mingea. Dacă Musiala ar fi trimis mingea în mâna lui Cucurella, la mijlocul terenului, aș fi închis ochii și nu aș fi spus nimic.

Dar mingea respectivă a fost în careu și mergea spre gol. Avem atât de multă inteligență artificială și nu profităm de ea.

Mingea aceea mergea spre poartă și cred că ar fi intrat, deci nu înțeleg decizia arbitrului”, a declarat Julian Nagelsmann, la finalul partidei, potrivit as.com.

Julian Nagelsmann: ”Am fost mai buni în repriza a doua”

Felicitări Spaniei pentru calificarea în semifinale. Jocul a fost prea deschis în prima repriză. Am fost mai buni în repriza a doua, iar din minutul 60, am fost clar echipa mai bună. Golul nostru a fost meritat.

Am primit al doilea gol la ultima șansă. Din nefericire, nu am putut să punem suficientă presiune în bandă.

Le-am spus jucătorilor că nu meritau eliminarea. Tuturor ne este dor de familiile noastre, dar niciunul dintre noi nu își dorea să plece. A fost o atmosferă foarte bună în interiorul grupului. Am dat totul pentru a câștiga acest joc.

Fiecare jucător, fie că au fost titulari sau au fost pe bancă, au dat totul pentru a câștiga acest meci. Este dureros”, a mai spus Julian Nagelsmann.

Etichete: spania germania , penalty germania , julian nagelsmann , marc cucurella , inteligenta artificiala


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Publicitate
192
SONDAJUL SĂPTĂMÂNII

Ar trebui sa retrogradeze Dinamo?

Publicitate

De Neratat

Mai multe din Alte Sporturi

DIN CE JUDEȚ ESTI? FII CORESPONDENT DINSPORT.RO


Ești pasionat de sport și ai talent la scris? Alătură-te echipei noastre!


Creeză acum un cont de CORESPONDENT, accesand meniul si selectând CONTUL MEU. Imediat dupa inregistrare, poti publica știri simplu si rapid.


CLICK AICI PENTRU A TE ÎNREGISTRA

This will close in 12 seconds

Inchide