Connect with us

Alte Sporturi

Gigi Becali a făcut anunțul: OUT de la FCSB, după câștigarea Supercupei României

  • Media: Liga Digi Sport, vineri, 17:30, DGS 1

  • Media: Digi Sport Special, vineri, 20:55, DGS 1

David Miculescu, Marius Ștefănescu și Luis Phelipe au înscris golurile prin care roș-albaștrii și-au adjudecat trofeul, în minutele 21, 52 și 80.

Gigi Becali: ”Radaslavescu nu va mai juca! Trebuie să caut să îl dau pe undeva, să îl împrumut!

Înainte de meci, s-a vorbit mult legat de regula U21, pe care, în primă fază, Gigi Becali nu voia să o respecte. Apoi, patronul FCSB-ului s-a răzgândit și a decis să îl folosească pe Eduard Radaslavescu (19 ani).

Cu toate acestea, prestația sa din prima repriză nu a fost pe placul patronului de la FCSB, care a anunțat că are de gând să îl împrumute la o altă echipă. 

”Musi va juca, Radaslavescu nu va mai juca. Niciodată în viaţa lui nu va mai juca Radaslavescu în faţa lui Musi. Trebuie să caut să îl dau pe undeva, să îl împrumut. Îl mai am şi pe Tavi Popescu pentru U21.”, a declarat Gigi Becali pentru Fanatik.

Ioan Andone: ”Va fi greu pentru FCSB să intre în grupele Champions League”

La finalul meciului, Ioan Andone (64 ani) a analizat prestația roș-albaștrilor. ”Fălcosul” a lansat un avertisment pentru campioana României, care va lupta pentru grupele UEFA Champions League.

”S-a văzut diferența dintre campioana României și o echipă care evoluează în eșalonul secund. Au luptat hunedorenii, dar atât s-a putut. Prima repriză a fost mult mai echilibrată, dar după pauză meciul a fost disproporționat.

Totuși, va fi greu pentru FCSB să intre în grupele Champions League. Mai multe șanse sunt în Europa League. Iar pentru Corvinul, va fi foarte greu, deoarece este o echipă debutantă.”, a declarat Ioan Andone.

Etichete: supercupa romaniei , gigi becali , fcsb , eduard radaslavescu


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Publicitate
192
SONDAJUL SĂPTĂMÂNII

Ar trebui sa retrogradeze Dinamo?

Publicitate

De Neratat

Mai multe din Alte Sporturi

DIN CE JUDEȚ ESTI? FII CORESPONDENT DINSPORT.RO


Ești pasionat de sport și ai talent la scris? Alătură-te echipei noastre!


Creeză acum un cont de CORESPONDENT, accesand meniul si selectând CONTUL MEU. Imediat dupa inregistrare, poti publica știri simplu si rapid.


CLICK AICI PENTRU A TE ÎNREGISTRA

This will close in 12 seconds

Inchide