Connect with us

Alte Sporturi

„Petardă!” Un cunoscut antrenor român, atac total la adresa jucătorilor de la FCSB! A venit și cu un sfat pentru Florinel Coman

„Eu îl sfătuiesc pe Coman să stea liniștit. Sunt campioni, să se bucure, dar să nu joace. u m-aș mai gândi. Dacă Florinel Coman vrea să se transfere și are șansa să se transfere pe bani foarte mulți, să nu facă vreo recidivă și în perspectiva echipei naționale”, a mai spus Răchită.

„Am ținut cu Dinamo!” Florinel Coman, anunț surprinzător înainte de plecarea de la FCSB!

„Mbappe de România” a fost întrebat despre echipa pe care o susținea în copilările, iar acesta a venit cu un răspuns surprinzător. Florinel Coman a numit-o pe Dinamo, marea rivală a roș-albaștrilor, și a dezvăluit cum a ajuns să țină cu echipa din Ștefan cel Mare.

„Când eram foarte mic am ținut cu Dinamo, pentru că am fost leigitimat la Luceafărul Brăila și ne-au dus la un meci, la Galați, în Liga 1, cu Dinamo.

M-am dus la stadion cu o ora jumate înainte, la încălzirea l-am văzut pe Claudiu Niculescu, a luat un sac de mingi și le-a pus pe 16 metri și cred că 10-12 minute bătea numai lovituri libere la încălzire.

Și nu doar că le bătea, le punea și unde trebuie, mă uitam așa și spuneam că nu se poate. Asta m-a făcut (n.r. să țină cu Dinamo), l-am văzut cum execută și am zis ”mamă, ce fotbalist, gata țin și eu cu Dinamo”, a spus Florinel Coman, la orangesport.ro.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Publicitate
191
SONDAJUL SĂPTĂMÂNII

Ar trebui sa retrogradeze Dinamo?

Publicitate

De Neratat

Mai multe din Alte Sporturi

DIN CE JUDEȚ ESTI? FII CORESPONDENT DINSPORT.RO


Ești pasionat de sport și ai talent la scris? Alătură-te echipei noastre!


Creeză acum un cont de CORESPONDENT, accesand meniul si selectând CONTUL MEU. Imediat dupa inregistrare, poti publica știri simplu si rapid.


CLICK AICI PENTRU A TE ÎNREGISTRA

This will close in 12 seconds

Inchide