Connect with us

Alte Sporturi

„Petardă!” Un cunoscut antrenor român, atac total la adresa jucătorilor de la FCSB! A venit și cu un sfat pentru Florinel Coman

„Eu îl sfătuiesc pe Coman să stea liniștit. Sunt campioni, să se bucure, dar să nu joace. u m-aș mai gândi. Dacă Florinel Coman vrea să se transfere și are șansa să se transfere pe bani foarte mulți, să nu facă vreo recidivă și în perspectiva echipei naționale”, a mai spus Răchită.

„Am ținut cu Dinamo!” Florinel Coman, anunț surprinzător înainte de plecarea de la FCSB!

„Mbappe de România” a fost întrebat despre echipa pe care o susținea în copilările, iar acesta a venit cu un răspuns surprinzător. Florinel Coman a numit-o pe Dinamo, marea rivală a roș-albaștrilor, și a dezvăluit cum a ajuns să țină cu echipa din Ștefan cel Mare.

„Când eram foarte mic am ținut cu Dinamo, pentru că am fost leigitimat la Luceafărul Brăila și ne-au dus la un meci, la Galați, în Liga 1, cu Dinamo.

M-am dus la stadion cu o ora jumate înainte, la încălzirea l-am văzut pe Claudiu Niculescu, a luat un sac de mingi și le-a pus pe 16 metri și cred că 10-12 minute bătea numai lovituri libere la încălzire.

Și nu doar că le bătea, le punea și unde trebuie, mă uitam așa și spuneam că nu se poate. Asta m-a făcut (n.r. să țină cu Dinamo), l-am văzut cum execută și am zis ”mamă, ce fotbalist, gata țin și eu cu Dinamo”, a spus Florinel Coman, la orangesport.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate
Publicitate

De Neratat

Mai multe din Alte Sporturi

DIN CE JUDEȚ ESTI? FII CORESPONDENT DINSPORT.RO


Ești pasionat de sport și ai talent la scris? Alătură-te echipei noastre!


Creeză acum un cont de CORESPONDENT, accesand meniul si selectând CONTUL MEU. Imediat dupa inregistrare, poti publica știri simplu si rapid.


CLICK AICI PENTRU A TE ÎNREGISTRA

This will close in 12 seconds

Inchide