Connect with us

Alte Sporturi

Daniel Bîrligea a dezvăluit cum a marcat un eurogol, din foarfecă, în Dinamo – FCSB! Ce a spus despre ratarea derby-ului cu Rapid

Bîrligea a vorbit despre ratarea derby-ului cu Rapid şi despre meciul cu Rangers

Daniel Bîrligea a vorbit şi despre faptul că va rata derby-ul cu Rapid, care se va disputa duminica viitoare. Bîrligea a primit un cartonaş galben în minutul 71 al derby-ului cu Dinamo. Astfel, va fi suspendat cu Rapid.

Bîrligea speră că va marca în partida cu Rangers, din Europa League. Rangers – FCSB se dispută joi, 24 octombrie, de la ora 22:00, iar FCSB – Rapid duminică, 27 octombrie, de la ora 21:00. Ambele meciuri vor fi în format LIVE TEXT pe AS.ro.

(n.r: despre meciul cu Rangers) O să dăm totul şi acolo.

(n.r: Trist că ratezi următorul derby, cu Rapid) Da, din păcate, da, am descoperit că îl ratez, nu ştiam. Am încredere în colegii mei şi ştiu că vor lupta pentru victorie.

(n.r: despre Mircea Lucescu) Eu îmi fac treaba, după domnul să ia deciziile care îl privesc pe el. Eu încerc să cresc şi ca experienţă, şi ca puteri şi vom vedea pe viitor.

(n.r: Mai ai goluri şi pentru Glasgow) Avem destule. Putem să câştigăm şi acolo”, a mai declarat Bîrligea după victoria cu Dinamo, pentru digisport.ro.

Dinamo – FCSB 0-2. Daniel Bîrligea şi Musi i-au răpus pe „câini” în derby! Roş-albaştrii, pe loc de play-off

Derby-ul Dinamo – FCSB 0-2 a fost în format LIVE TEXT pe AS.ro, de la ora 21:00. Daniel Bîrligea a marcat în minutul 26 un eurogol, din foarfecă. Musi a înscris şi el în prelungiri. Roş-albaştrii au depăşit-o cu această victorie în clasament pe Dinamo. FCSB a urcat pe locul 6, cu 19 puncte, în timp ce Dinamo a coborât pe 7, cu 18 puncte. Roş-albaştrii au şi un meci mai puţin disputat faţă de marea rivală.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Publicitate
192
SONDAJUL SĂPTĂMÂNII

Ar trebui sa retrogradeze Dinamo?

Publicitate

De Neratat

Mai multe din Alte Sporturi

DIN CE JUDEȚ ESTI? FII CORESPONDENT DINSPORT.RO


Ești pasionat de sport și ai talent la scris? Alătură-te echipei noastre!


Creeză acum un cont de CORESPONDENT, accesand meniul si selectând CONTUL MEU. Imediat dupa inregistrare, poti publica știri simplu si rapid.


CLICK AICI PENTRU A TE ÎNREGISTRA

This will close in 12 seconds

Inchide