Connect with us

Alte Sporturi

Un jurnalist francez de investigaţie l-a făcut praf pe Kylian Mbappe: „Devine dependent de alcool cu fiecare zi care trece”

Un jurnalist francez de investigaţie a făcut dezvăluiri fără precedent despre Kylian Mbappe. Romain Molina susţine că starul lui Real Madrid are mari probleme psihice, dar şi cu alcoolul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Într-un interviu acordat pe canalul de Youtube Colinterview, Molina a anunţat şi că transferul la Real Madrid este deja regretat de oamenii din club, singurul care e fericit după venirea francezului fiind Florentino Perez.

Campionul mondial a fost asociat cu un viol, dar a revenit pe teren, în Celta Vigo – Real Madrid 1-2. Acesta a şi marcat primul gol al „galacticilor”, pe Balaidos.

Un jurnalist francez de investigaţie l-a făcut praf pe Kylian Mbappe

„De la transferul la Real Madrid, Kylian suferă psihic. Pare să fie instabil mental și devine dependent de alcool cu fiecare zi care trece. Regretă că l-au adus. Vă garantez asta. Am vorbit despre transferul lui cu persoane din club. Nu a fost deloc ceea ce se așteptau.

A fost un capriciu al lui Perez. Numai Perez l-a dorit. I-au plăcut întotdeauna jucătorii mari. Are și o relație filială cu el. Clubul este nemulțumit în primul rând de nivelul lui, care nu-i deloc cel așteptat, în vestiar nu e totul ok, dar asta nu-i neapărat vina lui Mbappe.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Publicitate
192
SONDAJUL SĂPTĂMÂNII

Ar trebui sa retrogradeze Dinamo?

Publicitate

De Neratat

Mai multe din Alte Sporturi

DIN CE JUDEȚ ESTI? FII CORESPONDENT DINSPORT.RO


Ești pasionat de sport și ai talent la scris? Alătură-te echipei noastre!


Creeză acum un cont de CORESPONDENT, accesand meniul si selectând CONTUL MEU. Imediat dupa inregistrare, poti publica știri simplu si rapid.


CLICK AICI PENTRU A TE ÎNREGISTRA

This will close in 12 seconds

Inchide