Connect with us

Alte Sporturi

După ce a ajuns în presa internațională, o echipă din România s-a retras din campionat: ”Atât am putut”

  • admin

  • SuperLiga: Univ. Craiova – Botoșani, duminică, 16:00, DGS 1

  • SuperLiga: Dinamo – FCSB, duminică, 21:00, DGS 1

Președintele clubului din județul Buzău a făcut anunțul prin intermediul rețelelor sociale. 

  • Voința Limpeziș ocupa ultimul loc, fără niciun punct, după 8 meciuri disputate.

Voința Limpeziș s-a retras din Liga 3: ”Cea mai bună soluție”

Dragi susținători și prieteni ai clubului ACS Voința Limpeziș, după multe deliberări, am luat o decizie dificilă: ne retragem din Liga 3. Nu a fost o decizie ușoară, dar a venit momentul să o anunțăm.

Imediat după partida de la Liești conducerea clubului a hotărât retragerea echipei din campionat. Am avut un arbitraj considerat răuvoitor la adresa clubului nostru, arbitraj care nu doar că a stricat spectacolul sportiv, dar a dus și la sancțiuni pe care clubul nostru nu le înțelege.

Problemele financiare cu care se confruntă clubul, dar și sancțiunile fără precedent primite după “tentativa” de contestație făcută de cei de la Adjud nu ne-au făcut decât să credem că cea mai bună soluție este retragerea.

Imediat după primirea “sentinței” am contactat un avocat și am inițial apel către FRF, dar cei competenți pentru a soluționa apelul nici măcar nu ne-au fixat un termen de judecată.

Noi atât am putut, dacă altcineva crede că poate face mai mult aici la Limpeziș îl așteptăm. Mult succes tuturor! Președintele clubului ACS Voința Limpeziș, Dedu Ioniță”, se arată în comunicatul postat pe pagina de Facebook a celor de la Voința Limpeziș.

În urmă cu câteva săptămâni, Voința Limpeziș a fost implicată într-un scandal care a avut ecou și în presa din străinătate

La meciul din prima etapă, contra celor de la CSM Adjud, formația din Limpeziș a folosit un jucător străin pe carnetul unui român care ar fi bifat regula U19. Vrâncenii au observat că ceva nu este în regulă și au depus o contestație la pauza acelui joc, însă fotbalistul respectiv nu a vrut să se identifice, pe motiv că nu aude, nu vorbește și nu știe să scrie.

Comisia de Disciplină a FRF le-a dat dreptate celor de la Adjud, care au câștigat la ”masa verde” acea dispută, 3-0, chiar dacă pe teren au pierdut cu 0-1. Jucătorul în cauză ar fi fost un sud-american, trecut în acte drept Cosmin-Florentin Togan.

Etichete: vointa limpezis , retragere campionat


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Publicitate
192
SONDAJUL SĂPTĂMÂNII

Ar trebui sa retrogradeze Dinamo?

Publicitate

De Neratat

Mai multe din Alte Sporturi

DIN CE JUDEȚ ESTI? FII CORESPONDENT DINSPORT.RO


Ești pasionat de sport și ai talent la scris? Alătură-te echipei noastre!


Creeză acum un cont de CORESPONDENT, accesand meniul si selectând CONTUL MEU. Imediat dupa inregistrare, poti publica știri simplu si rapid.


CLICK AICI PENTRU A TE ÎNREGISTRA

This will close in 12 seconds

Inchide