Connect with us

Alte Sporturi

Și-a tatuat numele fetiței, apoi a aflat că nu el este tatăl: ”Am avut o relație cu cineva”

  • admin

  • SuperLiga: BuzăuHermannstadt, vineri, 18:30, DGS 1

  • SuperLiga: ”U” Cluj – Oțelul Galați, vineri, 21:00, DGS 1

În aprilie 2022, Vinicius Tobias (20 de ani) a fost împrumutat de Real Madrid de la Șahtior Donețk, însă fundașul dreapta nu a reușit să se ridice la nivelul pretențiilor de pe ”Santiago Bernabeu”, iar gruparea iberică a decis să nu achite clauza de cumpărare definitivă și fotbalistul s-a întors în Ucraina în vara acestui an.

  • 3 milioane de euro este cota de piață a lui Vinicius Tobias, potrivit Transfermarkt.
  • O singură apariție a bifat brazilianul la prima echipă a lui Real Madrid. A jucat, însă, 61 de meciuri la formația secundă, unde a reușit 8 assist-uri.

Vinicius Tobias și-a tatuat pe picior ”Maite, te iubesc”, apoi a aflat că nu e tatăl fetiței: ”Îi doresc tot ce este mai bun”

Pe lângă faptul că nu a fost păstrat de Real Madrid, Vinicius a mai primit o lovitură, mult mai dură.

Tobias s-a bucurat atât de tare când a aflat că Ingrid Lima, partenera sa, e însărcinată, încât și-a tatuat numele viitoarei fetițe (Maite, te iubesc), înainte ca aceasta să se nască. Pe 8 octombrie, copilul a venit pe lume, iar cei doi au făcut un test ADN din care a reieșit că jucătorul sud-american nu este tatăl.

Galerie Foto

Lima a recunoscut că a avut o relație cu altă persoană și a transmis că ”nu mai formează un cuplu cu Vinicius de mult timp”.

După cum toată lumea știe deja, nu mai suntem împreună de mult timp, iar în această perioadă am avut o relație cu cineva. Am decis să facem un test ADN și Maite nu este fiica lui Vinicius.

A fost cererea mea să nu participe la naștere și să nu publice nimic despre Maite până la aflarea rezultatului testului. Eu și Vinicius am vorbit amical. Îi doresc tot ce este mai bun, să-şi continue viaţa în pace”, a declarat Ingrid Lima, citată de Marca.

Etichete: vinicius tobias , ingrid lima


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Publicitate
192
SONDAJUL SĂPTĂMÂNII

Ar trebui sa retrogradeze Dinamo?

Publicitate

De Neratat

Mai multe din Alte Sporturi

DIN CE JUDEȚ ESTI? FII CORESPONDENT DINSPORT.RO


Ești pasionat de sport și ai talent la scris? Alătură-te echipei noastre!


Creeză acum un cont de CORESPONDENT, accesand meniul si selectând CONTUL MEU. Imediat dupa inregistrare, poti publica știri simplu si rapid.


CLICK AICI PENTRU A TE ÎNREGISTRA

This will close in 12 seconds

Inchide