Connect with us

Alte Sporturi

Kylian Mbappe este acuzat de viol, iar Ancelotti nu a stat deloc pe gânduri când a fost întrebat despre francez

  • admin

  • SuperLiga: BuzăuHermannstadt, vineri, 18:30, DGS 1

  • SuperLiga: ”U” Cluj – Oțelul Galați, vineri, 21:00, DGS 1

Este prima partidă de campionat după sfârșitul pauzei destinată meciurilor echipelor naționale. De asemenea, confruntarea dintre cele două formații va putea fi văzută și pe site-ul digisport.ro în format live video, dar și în aplicația Digi Sport de către abonații Digi România.

Carlo Ancelotti, despre Mbappe: ”Nu-l simt deloc afectat”

Galerie Foto

Carlo Ancelotti a dat asigurări, vineri, că atacantul francez Kylian Mbappe nu pare “deloc afectat” de acuzaţiile de viol care îl vizează, dezvăluite de presa suedeză, relatează AFP.

“Pentru moment, nu sunt decât speculaţii. Eu îl văd în fiecare zi, el munceşte bine, este fericit şi nu-l simt deloc afectat. Din contră, este foarte entuziast”, a declarat antrenorul italian într-o conferinţă de presă.

Mbappe a participat vineri la antrenamentul colectiv al campioanei Spaniei, conform Agerpres.

Procurorii suedezi au anunţat, marţi, deschiderea unei anchete pentru viol după o vizită a lui Mbappe şi a anturajului său săptămâna trecută la Stockholm, fără a cita nume, dar presa scandinavă susţine că starul francez este cel vizat de investigaţii.

Violul ar fi fost comis joia trecută în centrul Stockholm-ului, conform unei plângeri pe care Aftonbladet susţine că a consultat-o. “Poliţia s-a sesizat de această plângere sâmbătă, după ce femeia ar fi primit îngrijiri”, a adăugat Aftonbladet.

“Fake News!!!!”, a reacţionat jucătorul echipei Real Madrid pe reţeaua de socializare X, după ce a aflat iniţial de relatările presei scandinave.

A fost la petrecerea lui Kylian Mbappe din Suedia și a spus totul: “Ne-au pus telefoanele într-o cutie!”

Galerie Foto

Recent, mărturia unei prezentatoare TV suedeze, care a participat la mai multe petreceri private ale fotbaliștilor, chiar și la a lui Mbappe, a apărut în presa din Suedia.

“Unii promotori sunt angajați să organizeze petreceri și să găsească fete pe care să le invite. De obicei, ei te pun pe o listă, astfel încât să te poată contacta atunci când au nevoie. Este la fel de superficial ca orice job în industria de modelling. De obicei, cerința este să arăți bine și să ai o personalitate plăcută.

Toți invitații au fost obligați să-și pună telefoanele într-o cutie înainte de a intra, de aceea nu există fotografii ale acelei petreceri. Se întâmplă des. Aceeași regulă fusese aplicată în trecut la o altă petrecere cu Cristiano Ronaldo. Nu există fotografii de la acel eveniment”, a mărturisit Julia Franzen, pentru publicația Expressen.

Etichete: carlo ancelotti , kylian mbappe


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Publicitate
192
SONDAJUL SĂPTĂMÂNII

Ar trebui sa retrogradeze Dinamo?

Publicitate

De Neratat

Mai multe din Alte Sporturi

DIN CE JUDEȚ ESTI? FII CORESPONDENT DINSPORT.RO


Ești pasionat de sport și ai talent la scris? Alătură-te echipei noastre!


Creeză acum un cont de CORESPONDENT, accesand meniul si selectând CONTUL MEU. Imediat dupa inregistrare, poti publica știri simplu si rapid.


CLICK AICI PENTRU A TE ÎNREGISTRA

This will close in 12 seconds

Inchide