Connect with us

Alte Sporturi

Rareş Ilie i-a dat replica lui Mihai Stoica după ce a fost acuzat că a înjurat Steaua: „A fost un gest de politeţe”

Rareş Ilie i-a dat replica lui Mihai Stoica după ce a fost acuzat că a înjurat Steaua: „A fost un gest de politeţe

Rareş Ilie i-a dat replica lui Mihai Stoica după ce a fost acuzat că a înjurat Steaua: “A fost un gest de politeţe”

Rareş Ilie / Profimedia

Rareş Ilie i-a dat replica lui Mihai Stoica după ce a fost acuzat că a înjurat Steaua. Fostul jucător de la Rapid a evoluat 76 de minute în partida dintre România U21 şi Elveţia U21, din preliminariile EURO 2025.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Tricolorii s-au impus cu 2-0 în meciul din Giuleşti, iar Rareş Ilie, în prezent jucătorul lui Nice, a salutat galeria fostei echipe după ce a fost înlocuit.

Rareş Ilie i-a dat replica lui Mihai Stoica după ce a fost acuzat că a înjurat Steaua: „A fost un gest de politeţe”

Momentul a fost însă criticat de Mihai Stoica, preşedintele Consiliului de Administraţie al celor de la FCSB. Acesta l-a ironizat pe jucătorul de 21 de ani şi pentru că s-a alăturat galeriei Rapidului în momentul în care aceştia înjurau Steaua.

La câteva zile de la acest moment, Rareş Ilie a reacţionat, spunând că a fost vorba de un gest de politeţe din partea sa de a saluta galeria fostei echipe. De asemenea, Ilie a subliniat faptul că nu este de acord cu înjurăturile în general şi că nu s-a pus niciodată problema de a jigni un coechipier de la naţională sau un suporter:

„Legat de discuțiile care s-au iscat pe tema răspunsului meu la chemarea peluzei, a fost un gest de politețe să salut galeria fostului club. Eu nu sunt de acord cu jignirile și înjurăturile în general, cu atât mai puțin la adresa prietenilor și coechipierilor de la națională sau a suporterilor adunați acolo. Intenţia mea a fost să salut galeria, nu să jignesc vreun coleg sau suporter”, a scris Rareş Ilie, pe contul său de facebook.

Mihai Stoica nu s-a abținut, după ce Rareș Ilie a înjurat-o pe Steaua la România U21 – Elveția U21

În minutul 76 al partidei, Rareș Ilie, Ianis Stoica și Octavian Popescu au fost înlocuiți de selecționerul Daniel Pancu, iar în locul acestora au intrat Marius Corbu, Robert Silaghi și Mihnea Rădulescu.

Având în vedere că meciul s-a jucat în Giulești, după momentul schimbării, Rareș Ilie, care a jucat la Rapid, a fost chemat de galeria rapidistă, prezentă la meci, pentru a înjura-o, împreună, pe Steaua.

Mihai Stoica a văzut gestul jucătorului legitimat, în prezent, la Nice și a transmis faptul că acesta „doar se antrenează” cu gruparea franceză, pentru care nu a adunat niciun minut, în actualul sezon.

„Ce a făcut Rareş Ilie.. Dacă nu făcea gestul ăla, îl huiduiau pe el. Dacă ar fi scandat, da, îl condamnam, că nu se face aşa pentru că lângă tine e prietenul tău şi colegul tău de echipă cu care te-ai calificat împreună.

Că el joacă doar la echipa naţională, că în altă parte nu ştie nimeni unde este. Apare la Nice, dar la Nice apare că se antrenează, probabil, cu prima echipă, că noi nu ştim treaba asta”, a spus Mihai Stoica, la primasport.ro.

Loading ... Loading …

Citește și:

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Publicitate
192
SONDAJUL SĂPTĂMÂNII

Ar trebui sa retrogradeze Dinamo?

Publicitate

De Neratat

Mai multe din Alte Sporturi

DIN CE JUDEȚ ESTI? FII CORESPONDENT DINSPORT.RO


Ești pasionat de sport și ai talent la scris? Alătură-te echipei noastre!


Creeză acum un cont de CORESPONDENT, accesand meniul si selectând CONTUL MEU. Imediat dupa inregistrare, poti publica știri simplu si rapid.


CLICK AICI PENTRU A TE ÎNREGISTRA

This will close in 12 seconds

Inchide