Connect with us

Alte Sporturi

Englezii, convinși că pot da lovitura! L-au comparat pe Joyskim Dawa cu un fotbalist care a costat 45.000.000€

  • admin

  • SuperLiga: BuzăuHermannstadt, vineri, 18:30, DGS 1

  • SuperLiga: U Cluj – Oțelul Galați, vineri, 21:00, DGS 1

Fundașul central camerunez a impresionat în ultima perioadă la FCSB, iar mai multe echipe din Anglia ar fi gata să-l transfere. 

”Everton ar putea transfera un chilipir care joacă ca un jucător de 32 de milioane de lire sterline”

Printre echipele care sunt gata să plătească patru milioane de euro pentru a îl transfera pe Joyskim Dawa se numără și Everton, iar jurnaliștii de la Liverpool Echo l-au analizat pe fotbalistul campioanei României. 

Cu ajutorul unui program prin care se compară fotbaliștii, englezii au aflat că fundașul de 28 de ani se potrivește în proporție de 96% cu Eliaquim Mangala, stopper-ul care în 2014 a costat-o pe Manchester City nu mai puțin de 45 de milioane de euro și care a ajuns și pe la Everton în a doua parte a sezonului 2017/2018. 

  • Mai mult, sursa citată a remarcat faptul că cei doi fotbaliști sunt născuți la Colombes, oraș din apropierea Parisului. 

Everton ar putea transfera un chilipir care joacă ca un jucător de 32 de milioane de lire sterline (n.r. 45 de milioane de euro). 

Totuși, ce fel de jucător este el? Are o potrivire de 96% cu Eliaquim Mangala, 33, care joacă acum la Estoril în Portugalia. Cândva cel mai scump apărător din fotbalul britanic, acesta a juca mai puțin de un meci și jumătate pentru Everton. În mod curios, cei doi s-au născut în Colombes, în suburbiile din nord-vestul capitalei franceze Paris.

Totuși, în ceea ce privește performanțele actuale din Premier League, internaționalul ucrainean Illia Zabarnyi de la Bournemouth este considerat cel mai apropiat, cu 59%, urmat de Cristian Romero de la Tottenham Hotspur și Argentina (41%) și apoi de Craig Dawson de la Wolverhampton Wanderers (37%)”, au notat englezii.

mangala 45
Eliaquim Mangala (drepta) – 45 de milioane de euro / Foto: Profimedia

Impresarul lui Joyskim Dawa a confirmat discuțiile cu un club din Premier League

Florin Vulturar, care a intermediat și transferul de la FC Botoșani la FCSB, a confirmat că discută cu o echipă din Premier League, deși nu a numit-o. 

“Sunt ceva discuții, dar nu pot să spun echipa. Da, e o echipă din Anglia, dar nu pot să vă dau numele. E din Premier League.

Doar pentru iarnă se pot face transferuri. În momentul de față sunt discuții pentru un eventual transfer în iarnă. Momentan nu vreau să-l implicăm foarte tare pe jucător”, a declarat Vulturar, potrivit Iamsport

Etichete: premier league , transfer , everton , fcsb , joyskim dawa , eliaquim mangala


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Publicitate
192
SONDAJUL SĂPTĂMÂNII

Ar trebui sa retrogradeze Dinamo?

Publicitate

De Neratat

Mai multe din Alte Sporturi

DIN CE JUDEȚ ESTI? FII CORESPONDENT DINSPORT.RO


Ești pasionat de sport și ai talent la scris? Alătură-te echipei noastre!


Creeză acum un cont de CORESPONDENT, accesand meniul si selectând CONTUL MEU. Imediat dupa inregistrare, poti publica știri simplu si rapid.


CLICK AICI PENTRU A TE ÎNREGISTRA

This will close in 12 seconds

Inchide