Connect with us

Alte Sporturi

Rangers a fost sancționată de UEFA chiar înaintea meciului cu FCSB

  • admin

  • Handbal: PSG – Dinamo, joi, 21:45, DGS 2

  • SuperLiga: U Cluj – Oțelul Galați, vineri, 21:00, DGS 1

Confruntarea dintre cele două echipe va putea fi urmărită în direct pe Digi Sport 1. De asemenea, abonații Digi România vor mai putea urmări partida pe site-ul digisport.ro, dar și în aplicația Digi Sport.

Rangers a fost amendată cu 32.750 de euro de către UEFA

Înaintea duelului direct din Europa League, scoțienii de la Rangers au fost sancționați de către forul european, datorită incidentelor provocate de suporteri la partidele cu Malmo și Lyon, din primele două runde ale competiției europene.

UEFA a amendat clubul Rangers cu suma de 32.750 de euro, după ce mai mulți suporteri scoțieni, care au făcut deplasarea la Lyon, au aprins materiale pirotehnice în interiorul stadionului. La fel s-a întâmplat și în partida cu Malmo, din prima etapă din Europa League, iar oficialii forului european nu au putut trece cu vederea cele întâmplate.

John Gilligan, unul dintre conducătorii lui Rangers, le-a transmis fanilor să nu mai repete manifestările din primele două etape de pe stadion, deoarece în caz contrar sancțiunile de la UEFA vor crește.

Cea mai mare dezamăgire a acelei seri a fost reprezentată de un grup restrâns de fani, care au folosit materiale pirotehnice, la meciul cu Lyon. Clubul a primit o amendă de 13,750 de euro.

De asemenea, o amendă de 19.000 de euro a fost primită și după meciul cu Malmo, pentru un incident similar.

Aceste lucruri trebuie să se oprească! Este nedrept ca suporterii lui Rangers să vină la meci și să fie afectați într-o asemenea marieră”, a declarat John Gilligan, potrivit The Scottish Sun.

Gigi Becali: ”Menajăm jucătorii în Scoția”

Latifundiarul din Pipera a anunțat că va introduce pe teren cea mai bună formație de start în meciurile cu Dinamo și Rapid din SuperLigă, iar la meciul cu Rangers din Europa League va apela la jucătorii care au evoluat mai puțin în acest sezon.

Am spus că va fi echipa cea mai bună (n.r. cu Dinamo). Vom menaja niște jucători pentru meciul cu Rapid? Ce legătură are Rapid cu Dinamo? Menajăm jucătorii în Scoția, pentru meciul cu Rapid. Echipa care va juca cu Dinamo, aceea va juca și cu Rapid.

Acolo nu (n.r. în Cupa României). Va juca echipa care joacă cu Rangers. Nu cea stas. La orice meci european de acasă facem pe plac suporterilor, că de aia au plătiti bilete.

(n.r. la meciul cu Universitatea Craiova) Jucăm cu aceeași echipă cu care jucăm cu Dinamo și Rapid. Și cu Midtjylland la fel”, a declarat Gigi Becali, în cadrul emisiunii ”Fotbal Club”.

Etichete: rangers , uefa , amenda , sanctiuni uefa , rangers fcsb


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Publicitate
192
SONDAJUL SĂPTĂMÂNII

Ar trebui sa retrogradeze Dinamo?

Publicitate

De Neratat

Mai multe din Alte Sporturi

DIN CE JUDEȚ ESTI? FII CORESPONDENT DINSPORT.RO


Ești pasionat de sport și ai talent la scris? Alătură-te echipei noastre!


Creeză acum un cont de CORESPONDENT, accesand meniul si selectând CONTUL MEU. Imediat dupa inregistrare, poti publica știri simplu si rapid.


CLICK AICI PENTRU A TE ÎNREGISTRA

This will close in 12 seconds

Inchide