Connect with us

Alte Sporturi

„Mai lăsaţi-mă şi cu elveţienii ăştia” Daniel Niculae a răbufnit după calificarea naţionalei U21 la EURO 2025!

„Mai lăsaţi-mă şi cu elveţienii ăştia Daniel Niculae a răbufnit după calificarea naţionalei U21 la EURO 2025!

Daniel Niculae a răbufnit după calificarea naţionalei U21 la EURO 2025!

Daniel Niculae / Profimedia Images

Daniel Niculae a răbufnit după calificarea naţionalei U21 la EURO 2025! Fostul preşedinte al Rapidului a avut o reacţie dură la adresa elveţienilor, după România U21 – Elveţia U21 3-1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Naţionala condusă de Daniel Pancu a obţinut biletele pentru EURO 2025. „Tricolorii” mici au făcut spectacol în duelul cu Elveţia U21. Ianis Stoica a reuşit o „dublă”, celălalt gol al naţionalei U21 fiind marcat în minutul 68 de Umit Akdag. Pentru elveţieni a înscris Albian Hajdari, în minutul 65.

„Mai lăsaţi-mă şi cu elveţienii ăştia” Daniel Niculae a răbufnit după calificarea naţionalei U21 la EURO 2025!

”(n.r. au avut un penalty elvețienii în meciul cu România…) N-au avut nimic. Mai lăsați-mă și cu elvețienii ăștia. Să ne mai lase. Acolo e mijlocul Europei, mijlocul lumii… De meciul tur (n.r. încheiat 2-2) nu am vorbit cum s-a vorbit de meciul de aseară (n.r.: România U21-Elveţia U21 3-1) vizavi de arbitraj, când am fost ­«furați ca-n codru» acolo. 

N-au avut niciun penalty, nu trebuiau să dea nici gol. I-am bătut pe fotbal, am fost mai buni, ne-am calificat. Bravo, Daniel Pancu, pentru un parcurs foarte dificil cu meciuri cu mult ghinion în această campanie! Trebuie felicitat pentru ceea ce a realizat”, a declarat Daniel Niculae pentru digisport.ro.

România U21 s-a calificat la EURO 2025, după victoria clară, scor 3-1, din meciul cu Elveţia U21. Partida din Giuleşti a fost în format live text, pe AS.ro.

România U21 a câştigat grupa din care au mai făcut parte Elveţia, Muntenegru, Finlanda, Albania şi Armenia. „Tricolorii” lui Daniel Pancu aveau nevoie de victorie în duelul din ultima etapă, pentru a fi siguri de calificare. România U21 s-a calificat pentru a patra oară la rând la un turneu final european.

Daniel Pancu şi-a cerut scuze după ieşirea de la România U21 – Elveţia U21 3-1: „Gestul e incalificabil”! Ce suspendare riscă

Daniel Pancu şi-a cerut scuze după ieşirea de la meciul România U21 – Elveţia U21 3-1. În minutul 28 al partidei, selecţionerul naţionalei U21 a fost eliminat după ce a pătruns pe teren pentru a-i cere socoteală arbitrului partidei.

Daniel Pancu şi-a explicat, la conferinţa de presă de după meci, ieşirea prin faptul că a crezut că s-a întâmplat o tragedie cu Louis Munteanu. Anterior, el declarase că a crezut că Luca Jaquez, jucătorul care a avut o intrare violentă la Louis Munteanu, nu va fi eliminat. Jaquez a văzut, în cele din urmă, cartonaşul roşu. Imediat după intrare, Daniel Pancu a intrat pe teren şi a fost eliminat de central. Venit de pe bancă, Vladislav Blănuţă a văzut şi el cartonaşul roşu, după scandalul uriaş.

În primul moment, credeţi-mă, am crezut că a murit Louis… Doamne-fereşte! Eu din unghiul în care eram am văzut că a primit o talpă cu crampoane direct în gât. Şi am crezut că s-a dus… apoi am văzut că mişcă şi că arbitrul scoate cartonaşul galben.

În secunda aia m-am gândit la jucător, dar şi la un episod de la meciul tur din Elveţia, când am primit golul de 2-2, după un ofsaid de trei metri şi fault. Pentru că noi eram calificaţi de mult (n.r. cu acea victorie)”, a declarat Daniel Pancu la conferinţa de presă.

Loading ... Loading …

Citește și:

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Publicitate
192
SONDAJUL SĂPTĂMÂNII

Ar trebui sa retrogradeze Dinamo?

Publicitate

De Neratat

Mai multe din Alte Sporturi

DIN CE JUDEȚ ESTI? FII CORESPONDENT DINSPORT.RO


Ești pasionat de sport și ai talent la scris? Alătură-te echipei noastre!


Creeză acum un cont de CORESPONDENT, accesand meniul si selectând CONTUL MEU. Imediat dupa inregistrare, poti publica știri simplu si rapid.


CLICK AICI PENTRU A TE ÎNREGISTRA

This will close in 12 seconds

Inchide