Connect with us

Alte Sporturi

Omul de la Dinamo care îl sperie pe Gigi Becali, înaintea ”Derby-ului de România”: ”Am emoții!” / ”Îmi era mai mare teamă dacă…”

Croatul a dat o față nouă unei echipe care s-a salvat cu greu de la retorgradare în sezonul trecut. Acum, Dinamo este printre protagonistele campionatului, chiar dacă nu a investit milioane, precum FCSB, CFR sau Rapid.

Kopic, omul care îi dă fiori lui Gigi Becali

Patronul FCSB crede că jocul etalat de ”câini” se datorează total antrenorului Kopic. Acesta a imprimat un stil ofensiv, spectaculos, iar Dinamo se bate cu șanse reale la play-off în acest sezon.

”Am emoții, Dinamo nu are echipă foarte valoroasă, dar au antrenor bun, care îi pune bine, pasează. (n.r. Deci vă temeți de Kopic…) Așa cred, prea joacă bine, pasează bine, îmi place cum joacă. Îmi era mai mare teamă, dar după ce am văzut că au dat gol cu Farul în minutul 5 și apoi nu au contat, m-am mai liniștit.

Le revin jucători, dar va fi primul joc pentru ei, poate să fie avantaj pentru noi. La noi Tănase nu e, Ngezana și-a revenit, s-a antrenat, dar e posibil să nu joace. Nu are ritm. El e refăcut, nu sunt probleme medicale, vedem ce va fi”, a comentat Becali, la Digi Sport.

Becali a explicat de ce acest derby este mai important decât altele din trecut

Finanțatorul FCSB a explicat care va fi strategia echipei până la finalul anului.

”Până acum pe mine nu mă interesa că e Dinamo, Rapid, trei puncte, aia e. Dar acum parcă am început să înțeleg și eu fanatismul suporterilor, Dinamo contează mai mult față de alte echipe. Mai trebuie să le faci pe plac și suporterilor, ei aia vor.

Vreau să menajez niște jucători în Scoția, pentru meciul cu Rapid. Cu Dinamo și Rapid va juca aceeași echipă, cea mai bună. Bine, în Cupă, cu Dinamo, va juca echipa care joacă cu Rangers. În Europa, la meciurile de acasă, jucăm cu echipa bună, că suporterii de aceea au plătit bilete, am luat milioane. Cu Craiova, vom juca cu echipa bună”, a încheiat Becali.


Intră acum pe canalul iAM Sport de WhatsApp și afli instant toate știrile care contează!

Urmărește iAMsport.ro și pe Google News, Facebook sau YouTube. Zi de zi ai conținut de ultimă oră din lumea sportului.

Sursa

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Publicitate
192
SONDAJUL SĂPTĂMÂNII

Ar trebui sa retrogradeze Dinamo?

Publicitate

De Neratat

Mai multe din Alte Sporturi

DIN CE JUDEȚ ESTI? FII CORESPONDENT DINSPORT.RO


Ești pasionat de sport și ai talent la scris? Alătură-te echipei noastre!


Creeză acum un cont de CORESPONDENT, accesand meniul si selectând CONTUL MEU. Imediat dupa inregistrare, poti publica știri simplu si rapid.


CLICK AICI PENTRU A TE ÎNREGISTRA

This will close in 12 seconds

Inchide