Connect with us

Alte Sporturi

Dan Șucu, prezentare pe Transfermarkt în fața jucătorilor Rapidului! Imagini uluitoare: ce putea să le arate fotbaliștilor

Parcursul Rapidului în acest sezon, chiar și după revenirea lui Marius Șumdică pe banca tehnică, nu a fost cel dorit. După 12 runde, giuleștenii ocupă locul 12, cu doar 13 puncte însumate și numai două victorii.

În aceste condiții, Dan Șucu a decis ca, după pauza pentru meciurile echipelor naționale, să organizeze o întâlnire, la care să participe jucătorii, stafful și conducerea tehnică.

Foto 3/7

Ulterior, cei de la Rapid au postat imagini de la respectiva ședință pe contul oficial de Youtube, iar videoclipul apărut în spațiul public este realmente uluitor.

VIDEO | Dan Șucu le-a arătat cotele de pe Transfermarkt rapidiștilor

În acesta, Dan Șucu este surprins în picioare, în fața întregii echipe, în timp ce le face o prezentare jucătorilor. Însă aceasta nu este orice prezentare, ci pare a fi o încercare a patronului de a își motiva fotbaliștii.

Foto 5/7

Metoda aleasă de omul de afaceri este, însă, cel mai bizar aspect al videoclipului. Șucu le prezenta rapidiștilor cotele de piața de pe Transfermarkt, așa cum poate fi văzut dacă este mărită imaginea.

Foto 7/7

Patronul Rapidului gesticula cu mâna spre tabla pe care erau proiectate valorile de pe site-ul de specialitate, părând că încearcă să le transmită fotbaliștilor că prestațiile lor nu se ridică la nivelul investițiilor sale.

Rapid, a doua echipă ca valoare din SuperLiga

Conform Transfermarkt, Rapid este a doua cea mai bine cotată echipă din SuperLiga, cu o valoare estimată la 30.500.000 de euro, la puțin în urma FCSB (36.850.000 de euro).

Foto 4/7

În plus, nou-venitul Aaron Boupendza este al doilea cel mai bine cotat fotbalist din campionat, cu o cotă de 4.000.000 de euro, la egalitate cu Alex Mitriță și doar în spatele lui Darius Olaru (7.000.000 de euro).


Intră acum pe canalul iAM Sport de WhatsApp și afli instant toate știrile care contează!

Urmărește iAMsport.ro și pe Google News, Facebook sau YouTube. Zi de zi ai conținut de ultimă oră din lumea sportului.

Sursa

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Publicitate
192
SONDAJUL SĂPTĂMÂNII

Ar trebui sa retrogradeze Dinamo?

Publicitate

De Neratat

Mai multe din Alte Sporturi

DIN CE JUDEȚ ESTI? FII CORESPONDENT DINSPORT.RO


Ești pasionat de sport și ai talent la scris? Alătură-te echipei noastre!


Creeză acum un cont de CORESPONDENT, accesand meniul si selectând CONTUL MEU. Imediat dupa inregistrare, poti publica știri simplu si rapid.


CLICK AICI PENTRU A TE ÎNREGISTRA

This will close in 12 seconds

Inchide