Connect with us

Alte Sporturi

“Lunetistul” Răzvan Marin a marcat din nou și a tras concluziile, după Lituania – România 1-2

  • admin

  • Media: Liga Digi Sport, miercuri, 15:30, DGS 1

  • Media: Fotbal European, miercuri, 17:30, DGS 1

În urma acestui rezultat, naționala lui Mircea Lucescu a rămas lider în Grupa 2 din Liga C, cu maximum de puncte după primele patru runde. Kosovo s-a impus cu scorul de 3-0 în fața Ciprului, pe teren propriu, tot în această rundă și ocupă locul secund, cu 9 puncte.

Răzvan Marin, după ce a înscris în Lituania – România din penalty: ”Am simțit portarul că vrea să meargă în colțul acela. Eram sigur că dacă dau tare și sus nu poate să apare”

Lituania a deschis scorul în minutul 7, din penalty, iar România a egalat tot de la punctul cu var. Răzvan Marin a transformat lovitura de la 11 metri, precum s-a întâmplat și în meciul cu Cipru, scor 3-0, din etapa precedentă.

La finalul partidei, Răzvan Marin a vorbit despre execuția sa, dar a tras concluziile generale despre parcursul României din Liga Națiunilor.

”Cel mai important e că am luat cele trei puncte. Am început un pic mai greu în primele minute. Ne-am revenit, am jucat cu mai multă inteligență, cred că am făcut asta 70-75 de minute. Era nomal ca în ultimele 10-15 minute să vină peste noi.

A fost frig. Eu m-am simțit bine pentru că în meciul trecut am ieșit mai repede. Am simțit portarul că vrea să meargă în colțul acela. Eram sigur că dacă dau tare și sus nu poate să apare. Sunt destul de sigur pe mine că dacă dau sus și tare nu poate apăra.

Îmi doresc să marchez și din acțiune. Sunt fericit că ajut echipa să câștigăm. Obiectivul nostru este să câștigăm meciurile de acasă. Să obținem cele șase puncte. Nu e cea mai dificilă grupă. Trebuie să progresăm din punct de vedere al posesiei. Mie nu mi s-a apărut că a atins mingea cu mâna.”, a spus Răzvan Marin.

Galerie Foto

VIDEO Rezumat Lituania – România, scor 1-2

Clasament Grupa 2 din Liga C

clasament
Clasamentul Grupa 2 din Liga C / Foto: Flashscore

Etichete: romania , echipa nationala , razvan marin , lituania – romania


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Publicitate
192
SONDAJUL SĂPTĂMÂNII

Ar trebui sa retrogradeze Dinamo?

Publicitate

De Neratat

Mai multe din Alte Sporturi

DIN CE JUDEȚ ESTI? FII CORESPONDENT DINSPORT.RO


Ești pasionat de sport și ai talent la scris? Alătură-te echipei noastre!


Creeză acum un cont de CORESPONDENT, accesand meniul si selectând CONTUL MEU. Imediat dupa inregistrare, poti publica știri simplu si rapid.


CLICK AICI PENTRU A TE ÎNREGISTRA

This will close in 12 seconds

Inchide