Connect with us

Alte Sporturi

„Dragostea pentru Barcelona mă omoară!” Pep Guardiola le-a aprins imaginaţia catalanilor. Ce a spus despre Lionel Messi

„Dragostea pentru Barcelona mă omoară! Pep Guardiola le-a aprins imaginaţia catalanilor. Ce a spus despre Lionel Messi

Pep Guardiola le-a aprins imaginaţia catalanilor

Pep Guardiola, în timpul unui meci / Profimediaimages

Pe picior de plecare de la Manchester City, Pep Guardiola le-a aprins imaginaţia catalanilor. Managerul campioanei Angliei a transmis un nou mesaj de dragoste pentru echipa la care şi-a început atât cariera de jucător, cât şi cea de antrenor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Guardiola a scris istorie pe Camp Nou şi a rămas cu gândul la clubul blaugrana. Antrenorul în vârstă de 53 de ani a refuzat să vorbească despre viitorul său pe banca „cetăţenilor”, dar a anunţat că singura echipă pe care nu îşi doreşte să o întâlnească în Champions League este Barcelona. Fanii catalani nu au renunţat la gândul că Guardiola va reveni la liderul din La Liga.

Pep Guardiola le-a aprins imaginaţia catalanilor

Pep Guardiola a avut cuvinte uriaşe şi pentru Johan Cruyff, antrenorul de legendă al Barcelonei.

Dragostea pentru Barcelona mă omoară. E clubul vieții mele. M-am născut într-un orășel din apropiere. Nu-mi pot imagina cum ar fi fost viața și cariera mea fără Cruyff. M-a învățat multe la nivel tactic, dar mai presus de toate m-a format din punct de vedere uman. A fost un geniu, unic. El m-a făcut să mă îndrăgostesc de fotbal„, a declarat Pep Guardiola pentru „Che Tempo Che Fa”.

Managerul lui Manchester City nici nu a stat pe gânduri când a fost întrebat despre Lionel Messi.

Trebuie să-l cunoști. Pentru mine este ușor să spun că Messi e cel mai bun jucător al tuturor timpurilor, dar sunt numeroase vedete.

Cel mai puternic? Poate este o lipsă de respect față de Pele și Maradona. Dar pentru mine, da. Nu mai văzusem pe cineva așa antrenându-se, nu-ți poți imagina o asemenea continuitate de-a lungul a 15-20 de ani„, a mai spus Guardiola.

Debutat de Johan Cruyff la prima echipă a Barcelonei, în 1990, Guardiola i-a ajutat pe catalani să câştige şase titluri, UEFA Champions League, Supercupa Europeim, două Cupe ale Spaniei şi 4 Supercupe ale Spaniei.

După ce şi-a agăţat ghetele în cui, a continuat să scrie istorie la Barcelona. Cu el pe bancă, gruparea blaugrana a cucerit UEFA Champions League în 2009 şi 2011.

Pep Guardiola a reacţionat, după ce a fost propus selecţioner al Angliei

Anglia este în căutarea unui selecţioner, după plecarea lui Gareth Southgate. Lee Carsley a fost numit interimar, însă se zvoneşte că acesta nu va fi păstrat pentru prea mult timp pe banca englezilor.

Întrebat despre această posibilitate, de a antrena naţionala Angliei, Pep Guardiola a oferit un răspuns ferm. Acesta a transmis că se poate întâmpla orice în viitor, mărturisind că nu a luat o decizie finală în privinţa viitorului său.

„(N.r. Te-ai decis să fii viitorul selecţioner al Angliei) Nu e adevărat. Sunt managerul lui Manchester City. Nu am decis nimic, se poate întâmpla orice. Deci nu ştiu.

Încă am nevoie să mă gândesc şi să decid ce voi face”, a declarat Pep Guardiola, conform dailymail.co.uk.

Loading ... Loading …

Citește și:

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Publicitate
192
SONDAJUL SĂPTĂMÂNII

Ar trebui sa retrogradeze Dinamo?

Publicitate

De Neratat

Mai multe din Alte Sporturi

DIN CE JUDEȚ ESTI? FII CORESPONDENT DINSPORT.RO


Ești pasionat de sport și ai talent la scris? Alătură-te echipei noastre!


Creeză acum un cont de CORESPONDENT, accesand meniul si selectând CONTUL MEU. Imediat dupa inregistrare, poti publica știri simplu si rapid.


CLICK AICI PENTRU A TE ÎNREGISTRA

This will close in 12 seconds

Inchide