Connect with us

Alte Sporturi

A supărat pe cine nu trebuia și cariera ei s-a încheiat! Apoi a luat o decizie neașteptată: 2.000 $ în 24 de ore. ”Nu am limită”

  • admin

  • Fotbal U20: România – Elveția, luni, 19:00, DGS 1

  • Nations League: Belgia – Franța, luni, 21:45, DGS 1

Ulterior, penalizarea a fost redusă la 30 de partide, însă lui Cindy Nahuelcoy i s-a interzis să mai participe la testele fizice obligatorii și la ședințele tehnice și, astfel, și-a pierdut ecusonul FIFA și dreptul de a mai arbitra.

Galerie Foto

Cindy Nahuelcoy: ”După ce am fost sancționată, m-am gândit la asta și m-am hotărât

Nahuelcoy a dat în judecată Comisia de Arbitri și cere daune morale de zeci de mii de euro. Între timp, aceasta s-a reorientat și a început o nouă ”carieră”. Și-a deschis un cont pe o platformă online unde postările sale pot fi văzute doar contracost și, în primele 24 de ore, a câștigat nu mai puțin de 2.000 de dolari.

Când ANFP m-a suspendat anul trecut, mulți urmăritori mi-au spus să îmi deschid cont pe o platformă pentru adulți. Mi s-a părut o nebunie, pentru că, fiind arbitru, era imposibil. Știm cu toții că este un mediu super sexist și că nu va fi bine văzut acest lucru.

După ce am fost sancționată, m-am gândit la asta și m-am hotărât. Acum nu trebuie să mai dau explicații nimănui. Nu făcusem în viața mea o ședință foto, nu am făcut niciodată fotografii sexy. Acea parte din mine, cea senzuală, am reprimat-o când eram arbitru.

Adevărul este că nu am o limită. Dacă am chef să pozez nud, o voi face. Simt că am scăpat deja de rușinea de a-mi arăta corpul”, a spus Cindy Nahuelcoy, potrivit infobae.com.

Etichete: chile , arbitra , cindy nahuelcoy


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Publicitate
192
SONDAJUL SĂPTĂMÂNII

Ar trebui sa retrogradeze Dinamo?

Publicitate

De Neratat

Mai multe din Alte Sporturi

DIN CE JUDEȚ ESTI? FII CORESPONDENT DINSPORT.RO


Ești pasionat de sport și ai talent la scris? Alătură-te echipei noastre!


Creeză acum un cont de CORESPONDENT, accesand meniul si selectând CONTUL MEU. Imediat dupa inregistrare, poti publica știri simplu si rapid.


CLICK AICI PENTRU A TE ÎNREGISTRA

This will close in 12 seconds

Inchide