Connect with us

Alte Sporturi

Barcelona a făcut anunțul despre Lamine Yamal

  • admin

  • Fotbal U20: România – Elveția, luni, 19:00, DGS 1

  • Nations League: Belgia – Franța, luni, 21:45, DGS 1

Astfel, puștiul-minune al Barcelonei va rata partida pe care ”Furia Roja” o va juca, pe teren propriu, contra Serbiei, în etapa a 4-a din Liga Națiunilor

Reîntors la formația catalană, Lamine Yamal a fost supus unor noi teste medicale de către medicii acestei grupări și se pare că tânărul de 17 ani ar fi suferit, totuși, o accidentare minoră. 

Barcelona: ”Lamine Yamal a suferit o întindere a tendonului de la piciorul stâng”

Clubul Barcelona a emis un comunicat de presă pe site-ul oficial despre starea medicală a lui Lamine Yamal în cursul zilei de luni (14 octombrie) în care catalanii au precizat că puștiul de 17 ani ar fi suferit o accidentare minoră, mai exact o întindere a tendonului de la piciorul stâng. 

”Testele efectuate în această dimineață, luni, 14 octombrie, au confirmat că Lamine Yamal și-a luxat tendonul stâng și va fi indisponibil până la recuperarea sa completă”, au notat cei de la Barcelona. 

Potrivit jurnalistului Fabrizio Romano, Yamal ar putea să se recupereze în câteva zile și să facă parte chiar din lotul Barcelonei pentru meciul cu Sevilla, care va avea loc la sfârșitul acestei săptămâni (duminică, 20 octombrie). 

  • Partida dintre cele două formații este programată duminică (20 octombrie), de la 22:00, în direct pe Digi Sport 2. De asemenea, abonații Digi România vor putea urmări partida pe aplicația Digi Sport și pe site-ul digisport.ro

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

  • 150 de milioane de euro este cota de piață a lui Yamal, potrivit Transfermarkt 
  • 5 goluri și 5 assist-uri a reușit atacantul lateral pentru Barcelona în acest sezon, în 11 partide

Etichete: barcelona , lamine yamal


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Publicitate
192
SONDAJUL SĂPTĂMÂNII

Ar trebui sa retrogradeze Dinamo?

Publicitate

De Neratat

Mai multe din Alte Sporturi

DIN CE JUDEȚ ESTI? FII CORESPONDENT DINSPORT.RO


Ești pasionat de sport și ai talent la scris? Alătură-te echipei noastre!


Creeză acum un cont de CORESPONDENT, accesand meniul si selectând CONTUL MEU. Imediat dupa inregistrare, poti publica știri simplu si rapid.


CLICK AICI PENTRU A TE ÎNREGISTRA

This will close in 12 seconds

Inchide