Connect with us

Alte Sporturi

Gică Hagi, ținut de ciprioți la porți! ”Regele” a așteptat alături de fani să intre pe stadion

Hagi a venit însoțit de soția lui, Marilena Hagi, dar și de Elena, nevasta lui Ianis. Cele două au venit îmbrăcate în tricoul tricolor. Dar familia ”Regelui” nu a putut să intre imediat pe stadion.

Ciprioții l-au ținut pe Hagi la porți

”Regele” a avut aceleași probleme întâmpinate de unii dintre fanii României, prezenți la Larnaca pentru a-i susține pe tricolori în partida cu selecționata Ciprului. Familia lui Hagi avea bilete într-un sector destinat, inițial, fanilor gazdă, dar suporterii români, prezenți în număr mult mai mare, au achiziționat bilete peste tot.

De aceea, organizatorii au reacționat târziu și mulți suporteri nu au putut intra imediat pe stadion. Printre aceștia și Gică Hagi, alături de familia lui. ”Regele” a așteptat răbdător și a profitat pentru a-și face poze cu fanii români.

Fostul căpitan al naționalei a fost în dispoziție bună și nu a refuzat pe nimeni. Mai mult, printre suporteri, l-a întâlnit și pe Răzvan Grădinaru, fost jucător la Viitorul, în sezonul 2020/2021, cu care s-a întreținut câteva momente.

FRF a intervenit pentru a rezolva situația

Gabriel Bodescu, oficialul FRF, a venit special să rezolve situația de la porțile de acces. Acesta a lămurit situația și a explicat pentru iAMsport.ro de ce au existat probleme.

“E o regulă care trebuie respectată, o regulă internațională. Dacă ești în sectorul celeilalte echipe e normal să nu porți însemnele echipei tale.

Pentru a nu exista alte probleme. Dar au dat dovadă de înțelege organizatorii. E vorba de o altă categorie de bilete, nu unde are domnul Hagi”, a spus Gabi Bodescu, secretar general FRF.


Intră acum pe canalul iAM Sport de WhatsApp și afli instant toate știrile care contează!

Urmărește iAMsport.ro și pe Google News, Facebook sau YouTube. Zi de zi ai conținut de ultimă oră din lumea sportului.

Sursa

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Publicitate
192
SONDAJUL SĂPTĂMÂNII

Ar trebui sa retrogradeze Dinamo?

Publicitate

De Neratat

Mai multe din Alte Sporturi

DIN CE JUDEȚ ESTI? FII CORESPONDENT DINSPORT.RO


Ești pasionat de sport și ai talent la scris? Alătură-te echipei noastre!


Creeză acum un cont de CORESPONDENT, accesand meniul si selectând CONTUL MEU. Imediat dupa inregistrare, poti publica știri simplu si rapid.


CLICK AICI PENTRU A TE ÎNREGISTRA

This will close in 12 seconds

Inchide