Connect with us

Alte Sporturi

Louis Munteanu nu a fost uitat de italieni. Detaliul scos în evidență de peninsulari după hattrickul reușit de vârful CFR-ului la naționala de tineret

Louis Munteanu a reușit primul hattrick din carieră, în tricoul naționalei de tineret a României.

Căpitanul echipei U21 a contribuit din plin la un succes care ar putea cântări enorm în lupta pentru calificarea la turneul final de anul viitor.

Italienii îl monitorizează în continuare pe Louis Munteanu

Performanța fotbalistului de la CFR Cluj nu a fost trecută cu vederea nici în Italia. Louis Munteanu a fost lăudat de italieni după ce a trimis de trei ori mingea în poarta ex-iugoslavilor.

Cel poreclit “Faraonul” a ajuns la nouă goluri stagionale după ce a punctat de 4 ori pentru naționala de tineret și de 5 ori pentru echipa sa de club, în acest început de sezon.

Louis Munteanu are o selecție și pentru prima reprezentativă a României

„Fostul jucător viola, Munteanu, starul României: hat-trick pentru selecționata U21 și deja cinci goluri în campionat. Plecat în vară definitiv, a ales CFR Cluj. Un protagonist în campionat, acum și în echipa națională.

Un început promițător pentru Louis Munteanu, care are deja cinci goluri și o pasă decisivă în primele 10 meciuri la echipa de club. Astăzi (n.r.-ieri, 11 octombrie), a fost protagonist și pentru România U21”, au scris jurnaliștii de la laviola.it.

Neluțu Varga a plătit 2,3 milioane de euro pe el

Deși Louis Munteanu este cotat pe siteul de specialitate transfermarkt.de la 1,8 milioane de euro, patronul CFR-ului, Neluțu Varga, a acceptat să plătească o sumă și mai mare pentru a-l aduce în Gruia pe atacantul care avea până în vară contract cu Fiorentina.

Louis Munteanu a fost dorit și de FCSB, dar a ales până la urmă să ajungă la echipa pregătită de Dan Petrescu.

Louis Munteanu este depășit în clasamentul golgheterilor din SuperLigă doar de Mitriță și Selmani

Finanțatorul ardelenilor a anunțat că jucătorul său are deja o ofertă din partea unui club dispus să plătească 7 milioane de euro pentru a-l cumpăra de la vicecamopioana României.

Gigi Becali nu a renunțat la ideea de a-l transfera la un moment pe jucătorul afirmat la Farul Constanța, dar nu ia în calcul să achite suma vehiculată de omologul său de la CFR.


Intră acum pe canalul iAM Sport de WhatsApp și afli instant toate știrile care contează!

Urmărește iAMsport.ro și pe Google News, Facebook sau YouTube. Zi de zi ai conținut de ultimă oră din lumea sportului.

Sursa

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Publicitate
192
SONDAJUL SĂPTĂMÂNII

Ar trebui sa retrogradeze Dinamo?

Publicitate

De Neratat

Mai multe din Alte Sporturi

DIN CE JUDEȚ ESTI? FII CORESPONDENT DINSPORT.RO


Ești pasionat de sport și ai talent la scris? Alătură-te echipei noastre!


Creeză acum un cont de CORESPONDENT, accesand meniul si selectând CONTUL MEU. Imediat dupa inregistrare, poti publica știri simplu si rapid.


CLICK AICI PENTRU A TE ÎNREGISTRA

This will close in 12 seconds

Inchide