Connect with us

Alte Sporturi

Daniel Pancu nu a contenit cu laudele după Muntenegru U21 – România U21 2-6: “Cel mai înalt nivel”

Tehnicianul și-a lăudat elevii și a avut cuvinte la superlativ despre Louis Munteanu, autorul unui hat-trick.

Daniel Pancu, încântat de victoria României U21 cu Muntenegru U21

Selecționerul, care i-a “amenințat” pe jucători înainte de partida cu Muntenegru, asta după eșecul suferit în ultimul meci, în Finlanda, s-a declarat mulțumit că fotbaliștii au înțeles mesajele sale de mobilizare.

”Mesajele au prins, orice s-ar întâmpla, la fotbal poți pierde, câștiga sau să termini la egalitate. Când jucătorii se prezintă la cel mai înalt nivel din punct de vedere al atitudinii, nu poți decât să te declari mulțumit.

Ne-am recâștigat spiritul de echipă la acest meci la acest meci, plus calitatea celor din față nu am mai avut la o altă națională, cred eu.

În ultimele minute mă gândeam deja la meciul cu Elveția. E un joc care îmi dă foarte multe bătăi de cap. E o echipă foarte puternică, unul dintre jucătorii de atac va fi pe bancă și mă gândesc cine va intra și ne va ajuta pe parcurs.

Louis Munteanu și Tavi Popescu, lăudați de Pancu

Eu cu Louis Munteanu am o relație bună. Și cu Tavi Popescu am o relație bună, chiar dacă s-a întâmplat să nu fie convocat recent. Am o relație foarte bună cu ei, cu toți fotbaliștii de mare calitate.

Și eu am fost considerat de mare calitate la vârsta lor, dar cu cât am fost mai puțin capricios am reușit să joc la cel mai înalt nivel. Sunt jucători care au capacitatea să ajungă la cel mai înalt nivel.

De foarte mult timp mă gândesc la meciul cu Elveția. Aici nu mă așteptam să fie un meci așa ușor, dar am fost noi foarte bine. Nu putem să pregătim meciul la egal, pentru că e o echipă care nu se menajează deloc și care atacă tot timpul”, a spus Pancu, la Digi Sport.


Intră acum pe canalul iAM Sport de WhatsApp și afli instant toate știrile care contează!

Urmărește iAMsport.ro și pe Google News, Facebook sau YouTube. Zi de zi ai conținut de ultimă oră din lumea sportului.

Sursa

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Publicitate
192
SONDAJUL SĂPTĂMÂNII

Ar trebui sa retrogradeze Dinamo?

Publicitate

De Neratat

Mai multe din Alte Sporturi

DIN CE JUDEȚ ESTI? FII CORESPONDENT DINSPORT.RO


Ești pasionat de sport și ai talent la scris? Alătură-te echipei noastre!


Creeză acum un cont de CORESPONDENT, accesand meniul si selectând CONTUL MEU. Imediat dupa inregistrare, poti publica știri simplu si rapid.


CLICK AICI PENTRU A TE ÎNREGISTRA

This will close in 12 seconds

Inchide