Connect with us

Alte Sporturi

Adrian Mutu a pronunțat numele echipei din SuperLigă pe care vrea să o antreneze: ”Mi-aș dori foarte mult”

  • admin

  • Media: Digi Sport Special, vineri, 19:00, DGS 1

  • Liga Națiunilor: BosniaGermania, vineri, 21:45, DGS 1

În ultima perioadă au apărut informații conform cărora ”Briliantul” s-ar afla în negocieri cu Hermannstadt pentru a-l înlocui pe Marius Măldărășanu (49 de ani) pe banca tehnică a sibienilor. Însă, până în acest moment, aceste discuții nu au ajuns la un consens, iar ”Măldă” se află în continuare ”la cârma” echipei aflate în acest moment pe locul al 13-lea al SuperLigii. 

Rămas în continuare fără angajament, Mutu a rostit numele echipei din prima ligă la care și-ar dori să activeze în viitor. 

Adrian Mutu: ”Mi-ar plăcea ca într-o zi să antrenez și Dinamo”

Adrian Mutu a recunoscut că și-ar dori ca în viitor să o antreneze pe Dinamo, echipa la care a obținut două trofee importante pe plan intern ca jucător (Cupa României și titlul).

În același timp, ”Briliantul” a subliniat faptul că Zeljko Kopic (47 de ani), actualul tehnician al ”Câinilor”, a reușit să redreseze formația bucureșteană pe plan sportiv și să o aducă până pe locul al 5-lea al SuperLigii, după 12 etape, la cinci lungimi în spatele liderului Universitatea Cluj (23 de puncte). 

“Dinamo îmi place că începe să-și revină, și nu neapărat fotbalistic, pentru că practică un joc frumos cu acest antrenor Kopic (n.r. Zeljko Kopic), îmi place că-și revine și din punct de vedere financiar, începe să fie stabilitate.

Dar mi-aș dori foarte mult, mi-ar plăcea ca într-o zi să antrenez și Dinamo. Pentru că acolo am avut succes ca jucător, poate cel mai mare succes în România, câștigând Cupa și campionatul cu ei, într-un an de zile cât am jucat acolo. Normal că mi-aș dori.

Și mi-ar plăcea foarte mult ca în sfârșit să se termine telenovela asta cu stadionul și să-i dea drumul la construcție. Pentru că atunci când va avea propriul stadion, galeria lui Dinamo va fi una dintre cele mai frumoase din România”, a spus Mutu, la Fanatik

Adrian Mutu a fost jucătorul lui Dinamo în perioada ianuarie 1999 – ianuarie 2000, timp în care a adunat 37 de meciuri și a marcat 30 de goluri. În perioada petrecută în Ștefan cel Mare, ”Briliantul” a câștigat două trofee: Cupa României și titlul în Liga 1. 

VIDEO Rezumat Farul Constanța – Dinamo, scor 1-1

Etichete: dinamo , adrian mutu


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Publicitate
192
SONDAJUL SĂPTĂMÂNII

Ar trebui sa retrogradeze Dinamo?

Publicitate

De Neratat

Mai multe din Alte Sporturi

DIN CE JUDEȚ ESTI? FII CORESPONDENT DINSPORT.RO


Ești pasionat de sport și ai talent la scris? Alătură-te echipei noastre!


Creeză acum un cont de CORESPONDENT, accesand meniul si selectând CONTUL MEU. Imediat dupa inregistrare, poti publica știri simplu si rapid.


CLICK AICI PENTRU A TE ÎNREGISTRA

This will close in 12 seconds

Inchide