Connect with us

Alte Sporturi

Fotbalistul transferat în vară de Oțelul așteaptă șansa să impresioneze la Galați: ”A fost grea pregătirea, dar am trecut cu bine peste!”

După despărțirea din vară de Dinamo, Neluț Roșu a acceptat provocarea de a juca pentru Oțelul Galați, sub comanda lui Dorinel Munteanu.

Formația de la malul Dunării are un start de campionat excelent, neînvinsă în 11 runde, însă Roșu nu a reprezentat o soluție pentru ”Neamț” în momentele cheie.

Neluț Roșu nu se gândește la un transfer

Mijlocașul central a adunat doar 4 apariții în SuperLiga, toate venind din postura de rezervă, însă a spus, într-un dialog cu iAMsport.ro, că rămâne motivat și ambițios, sperând că va primi în curând mai multe oportunități de a-și demonstra valoarea pe teren.

”A fost greu la început, a fost o pregătire destul de grea, dar peste care am trecut cu bine și ușor-ușor am ajuns la nivelul echipei. Avem un grup mișto, muncitor, iar asta se vede și prin rezultate.

Foto 2/2

(n.r. Te deranjează că ai evoluat puțin?) În primul rând, cred că jucătorii care erau mai vechi decât mine aveau prima șansă la primul ”11”, era normal. Și ca să fim realiști, au jucat și foarte bine și atunci e greu să schimbi ca antrenor, când echipa merge foarte bine.

Dar sper și eu să prind mai multe minute și să joc mai mult, dar asta totul în slujba echipei. Deocamdată nu mă gândesc la un transfer, mă pregătesc zi de zi și o să vedem în iarnă”, a spus Neluț Roșu, în exclusivitate, pentru iAMsport.ro.

Cum vede șansele la titlu

Grație formei sportive de invidiat, unii dintre fanii Oțelului speră ca performanța din 2011 să fie repetată, însă Neluț Roșu rămâne cu picioarele pe pământ.

”E prematur să vorbim de campionat, trebuie să luăm fiecare meci în parte. În fotbal se poate orice și fiecare echipă are șansa ei. Primul pas ar fi să intrăm în play-off, după o să vorbim dacă ne gândim la alte lucruri”, a concluzionat Neluț Roșu.

În urmă cu 13 ani, Oțelul, cu Dorinel Munteanu pe banca tehnică, obținea primul și singurul titlu din istorie, după o luptă strânsă cu Poli Timișoara și FC Vaslui.


Intră acum pe canalul iAM Sport de WhatsApp și afli instant toate știrile care contează!

Urmărește iAMsport.ro și pe Google News, Facebook sau YouTube. Zi de zi ai conținut de ultimă oră din lumea sportului.

Sursa

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Publicitate
192
SONDAJUL SĂPTĂMÂNII

Ar trebui sa retrogradeze Dinamo?

Publicitate

De Neratat

Mai multe din Alte Sporturi

DIN CE JUDEȚ ESTI? FII CORESPONDENT DINSPORT.RO


Ești pasionat de sport și ai talent la scris? Alătură-te echipei noastre!


Creeză acum un cont de CORESPONDENT, accesand meniul si selectând CONTUL MEU. Imediat dupa inregistrare, poti publica știri simplu si rapid.


CLICK AICI PENTRU A TE ÎNREGISTRA

This will close in 12 seconds

Inchide