Connect with us

Alte Sporturi

Gigi Becali a făcut acuzații grave și a primit imediat replica. După pauză, a cerut să intre iar în direct și a continuat

  • admin

  • Nations League: Italia – Belgia, joi, 21:45, DGS 1

  • Nations League: Israel – Franța, joi, 21:45, DGS 2

Gigi Becali susține că jucătorii FCSB-ului se întorceau cu probleme de la echipa națională, pentru că nu prea jucau, iar Edi Iordănescu ”nici nu-i băga în seamă” pe fotbaliștii pe care-i folosea foarte puțin, situație care speră că s-a schimbat odată cu instalarea lui Mircea Lucescu.

Gigi Becali: ”Edi Iordănescu nici nu-i băga în seamă”

Cu nea Mircea s-ar putea să fie altceva. Cu Lucescu… Să nu mai zic nea Mircea, că am și eu aproape 70 de ani. Îi zic Mircea sau Lucescu direct, domnul Lucescu.

Eu zic că Mircea Lucescu e altceva și se va ocupa și de jucătorii care nu vor juca. E conștiincios în toate Mircea Lucescu. Așa e el în conștiința lui, așa e el, ca om, ia în calcul totul. Așa l-am cunoscut. 

Dacă joacă Olaru, e bine. Dacă nu joacă, nu-i bine. Dacă joacă, e bine, dar nu cred. Dacă nu l-a băgat, nu cred că-l mai bagă. E bine dacă joacă, înseamnă că e antrenat. Problema la echipa națională e cu jucătorii care nu joacă deloc. Edi Iordănescu nici nu-i băga în seamă”, a spus Gigi Becali, la Fotbal Club.

Oficialul FRF Andrei Vochin era în studio, iar Radu Naum l-a întrebat dacă e adevărat. ”Nu”, a răspuns scurt Andrei Vochin.

Înseamnă că mă înșel eu”, a spus Gigi Becali, moment în care Andrei Vochin a spus: ”Da”.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

După pauza de publicitate, Gigi Becali a intrat iar în direct

După pauza publicitară care a urmat după dialogul cu Gigi Becali, patronul FCSB-ului a cerut să intre iar în direct, pentru că, între timp, ceruse lămuriri în privința modului în care Edi Iordănescu îi trata pe jucătorii care nu evoluau.

Eu n-am spus de la mine, că am inventat eu, eu spun ce au spus jucătorii. Acum am întrebat în pauză care e treaba, că nu spuneam de la mine. Mi-au spus că nu mai e problemă cu Lucescu. Iordănescu ori făcea un antrenament foarte ușor, ori nu făcea.

Lucescu face antrenament după meci și cu ăia care au jucat. Mi-a spus o păsărică faptul că nu e problemă cu Lucescu. Dacă-mi spune cineva că nu e problemă cu Lucescu și cu Iordănescu era, ce înțelegi? Mie așa mi-a spus, că nu e o problemă acum că e Lucescu”, a spus Gigi Becali.

Etichete: mircea lucescu , edi iordanescu , gigi becali , andrei vochin


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Publicitate
192
SONDAJUL SĂPTĂMÂNII

Ar trebui sa retrogradeze Dinamo?

Publicitate

De Neratat

Mai multe din Alte Sporturi

DIN CE JUDEȚ ESTI? FII CORESPONDENT DINSPORT.RO


Ești pasionat de sport și ai talent la scris? Alătură-te echipei noastre!


Creeză acum un cont de CORESPONDENT, accesand meniul si selectând CONTUL MEU. Imediat dupa inregistrare, poti publica știri simplu si rapid.


CLICK AICI PENTRU A TE ÎNREGISTRA

This will close in 12 seconds

Inchide