Connect with us

Alte Sporturi

Va fi nebunie totală la Dinamo – FCSB: „Urmează o adevărată invazie pe Arena Naţională!”

Va fi nebunie totală la Dinamo – FCSB: „Urmează o adevărată invazie pe Arena Naţională!

Va fi nebunie totală la Dinamo – FCSB, derby-ul care va avea loc pe 20 octombrie pe cel mai mare stadion al ţării

Fani Dinamo / Profimedia

Va fi nebunie totală la Dinamo – FCSB, derby-ul care va avea loc pe 20 octombrie pe cel mai mare stadion al ţării.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fanii dinamovişti au anunţat că interesul pentru derby-ul cu FCSB este unul uriaş şi că deja s-a deschis şi al treilea inel din peluză. Până în acest moment, s-au vâdnut deja peste 15.000 de bilete la marele meci.

Va fi nebunie totală la Dinamo – FCSB

”Arena Națională devine neîncăpătoare! S-a deschis și inelul 3 din PCH semn că urmează o adevărată invazie alb-roșie pe Arena Națională.

Peluza va fi plină, iar acest lucru nu poate decât să însemne că atmosfera în stadion va fi una de vis pentru echipă și un coșmar pentru adversari. Iar asta trebuie să se întâmple la fiecare meci, astfel încât tuturor să le tremure picioarele numai când se gândesc că urmează să joace împotriva lui Dinamo.

Noi nu suntem doar al 12-lea jucător, ci suntem pilonul central, motorul care împinge echipa și îi dă curaj să atace în valuri. Vom fi mereu alături de Dinamo, indiferent de vremuri și de cine ne stă în cale”, au anunțat cei de la Peluza Cătălin Hîldan Dinamo, pe Facebook.

Probleme uriaşe la Dinamo, înaintea derby-ului cu FCSB

Dinamo se confruntă cu probleme uriaşe, înaintea derby-ului cu FCSB, care se va disputa după pauza datorată meciurilor echipelor naţionale. Încă un jucător a fost trimis acasă de la echipa naţională, după ce s-a accidentat.

Cătălin Cîrjan fusese convocat de Daniel Pancu la naţională, însă selecţionerul nu se va putea baza pe serviciile acestuia. FRF a anunţat că decarul dinamoviştilor a fost trimis acasă, deoarece în urma investigaţiilor medicale la care a fost supus, jucătorul nu poate fi apt la ora meciului cu Muntenegru.

„În urma investigațiilor efectuate la intrarea în cantonament, s-a stabilit că jucătorul celor de la Dinamo, Cătălin Cîrjan, ieșit accidentat în partida din campionat, nu poate fi recuperat în timp util pentru cele două meciuri ale naționalei. Astfel, lotul României U21 va rămâne alcătuit din 23 de jucători”, a anunţat FRF.ro, despre Cătălin Cîrjan.

Şi FCSB are probleme de lot înaintea derby-ului cu Dinamo. Florin Tănase va rata sigur marele derby. Situaţia este incertă şi în privinţa lui Adrian Şut.

Leziunea pe care o are Șut, refacerea îi oferea posibilitatea să joace cu Rangers (n.r. – adică să rateze derby-ul cu Dinamo), dar el a zis că nu discută, a vrut să meargă la Belgrad, nici nu a conceput să nu fie pe teren la derby-ul cu Dinamo.

Leziunea lui Tănase este lângă tendon și nu poate interveni Marijana. Teoretic stă cam trei săptămâni, dar se va reface repede pentru că are un organism foarte bun. Nu va juca cu Dinamo, Rangers și Rapid, așa se pare. Și el ar fi vrut să meargă la Marijana.

Ngezana e foarte bine, aleargă, alte probleme nu avem. Leziunile acestea au fost cauzate de terenurile foarte grele„, a declarat Mihai Stoica primasport.ro.

Loading ... Loading …

Citește și:

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Publicitate
192
SONDAJUL SĂPTĂMÂNII

Ar trebui sa retrogradeze Dinamo?

Publicitate

De Neratat

Mai multe din Alte Sporturi

DIN CE JUDEȚ ESTI? FII CORESPONDENT DINSPORT.RO


Ești pasionat de sport și ai talent la scris? Alătură-te echipei noastre!


Creeză acum un cont de CORESPONDENT, accesand meniul si selectând CONTUL MEU. Imediat dupa inregistrare, poti publica știri simplu si rapid.


CLICK AICI PENTRU A TE ÎNREGISTRA

This will close in 12 seconds

Inchide