Connect with us

Alte Sporturi

Yeremi Pino a rupt tăcerea după accidentarea groaznică a lui Dani Carvajal: „În capul meu au revenit ‘fantomele’!”

Yeremi Pino a rupt tăcerea după accidentarea groaznică a lui Dani Carvajal. Fundaşul celor de la Real Madrid a suferit o triplă accidentare în timp ce a încercat să degajeze o mine.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Din păcate pentru Dani Carvajal, acesta s-a lovit de Yeremi Pino şi a început să urle de durere. Pino a povestit momentele în care l-a auzit pe Carvajal că urlă de durere. Culmea, lângă Yeremi Pino s-a accidentat şi portarul Barcelonei, Ter Stegen.

Yeremi Pino a rupt tăcerea după accidentarea groaznică a lui Dani Carvajal

Am căzut, pentru că mă lovise cu piciorul și m-a durut, dar când l-am auzit mi-am spus că s-a întâmplat ceva acolo. Și pe deasupra la genunchi… Știi când ai ceva la genunchi, simți acel ‘click’…
Și când l-am auzit, în capul meu au revenit ‘fantomele’. În ultimele două meciuri în care am jucat, mi s-a întâmplat ceva de genul ăsta.

Încerc să trec peste, să nu te gândești la asta, dar e complicat.
E păcat că i s-a întâmplat asta lui Carvajal chiar acum, e un jucător atât de important pentru echipa națională și pentru Real Madrid… Cred că este un exemplu pentru fotbalul spaniol și a fost greu să-l văd cum a suferit pe teren pentru că și eu am trăit asta și este complicat„, a povestit Yeremi Pino pentru marca.com.

Diagnostic cumplit pentru Dani Carvajal! Accidentarea e chiar mai gravă decât se credea

Diagnostic cumplit pentru Dani Carvajal! Fundaşul spaniol a suferit o triplă ruptură, a anunţat Real Madrid într-un comunicat publicat pe site-ul oficial.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Publicitate
192
SONDAJUL SĂPTĂMÂNII

Ar trebui sa retrogradeze Dinamo?

Publicitate

De Neratat

Mai multe din Alte Sporturi

DIN CE JUDEȚ ESTI? FII CORESPONDENT DINSPORT.RO


Ești pasionat de sport și ai talent la scris? Alătură-te echipei noastre!


Creeză acum un cont de CORESPONDENT, accesand meniul si selectând CONTUL MEU. Imediat dupa inregistrare, poti publica știri simplu si rapid.


CLICK AICI PENTRU A TE ÎNREGISTRA

This will close in 12 seconds

Inchide