Connect with us

Alte Sporturi

Manchester City, câştig de cauză după ce a dat în judecată Premier League! Anunţul făcut de „cetăţeni”

Manchester City a avut câştig de cauză după ce a dat în judecată Premier League. Campioana Angliei a intentat un proces în luna iunie, după ce s-a plâns de noile reguli din Anglia în ceea ce priveşte contractele de sponsorizare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Clubul de pe Etihad s-a simţit discriminat şi a decis să acţioneze în instanţă Premier League. În cursul zilei de luni, „cetăţenii” au anunţat că au avut câştig de cauză.

Manchester City, câştig de cauză după ce a dat în judecată Premier League! Anunţul făcut de „cetăţeni”

În aşteptarea verdictului „procesului secolului”, Manchester City a obţinut luni prima sa victorie în faţa Premier League. Un grup independent al Curţii de Arbitraj a dat dreptate triplei campioane în exerciţiu, care a contestat, în iunie, 25 de regulamente ale Premier League privind tranzacţiile cu părţi asociate (APT), introduse în februarie 2024.

În plus faţă de funcţionarea generală a APT, ale cărei „reguli sunt inechitabile din punct de vedere structural”, conform hotărârilor, Manchester City, care din 2008 este deţinut de un fond de investiţii din Emiratele Arabe Unite, s-a referit în special la două contracte de sponsorizare semnate cu Etihad Aviation Group şi First Abu Dhabi Bank, care au fost blocate „inechitabil” şi în mod „discriminatoriu” de Premier League, tot conform hotărârilor.

„Premier League a fost găsită vinovată de abuz de poziţie dominantă”, a declarat Manchester City într-un comunicat publicat luni, notează news.ro. Ca urmare a deciziei tribunalului, „deciziile specifice ale Premier League de a reevalua valoarea justă de piaţă a celor două tranzacţii încheiate de clubul din Manchester”, care solicita compensaţii financiare pe care nu le-a primit, au fost anulate.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Publicitate
192
SONDAJUL SĂPTĂMÂNII

Ar trebui sa retrogradeze Dinamo?

Publicitate

De Neratat

Mai multe din Alte Sporturi

DIN CE JUDEȚ ESTI? FII CORESPONDENT DINSPORT.RO


Ești pasionat de sport și ai talent la scris? Alătură-te echipei noastre!


Creeză acum un cont de CORESPONDENT, accesand meniul si selectând CONTUL MEU. Imediat dupa inregistrare, poti publica știri simplu si rapid.


CLICK AICI PENTRU A TE ÎNREGISTRA

This will close in 12 seconds

Inchide