Connect with us

Alte Sporturi

Oţelul – Universitatea Craiova, LIVE TEXT, 21:30! Duel „de foc” între Dorinel Munteanu şi Costel Gâlcă! Echipele probabile

Oţelul – Universitatea Craiova, LIVE TEXT, 21:30! Duel „de foc între Dorinel Munteanu şi Costel Gâlcă! Echipele probabile

Oţelul – Universitatea Craiova, LIVE TEXT

Dorinel Munteanu şi Costel Gâlcă/ Colaj Hepta

Oţelul – Universitatea Craiova, duelul din etapa a 12-a din Liga 1, va fi în format live text, pe AS.ro, de la ora 21:30. Gălăţenii lui Dorinel Munteanu sunt neînvinşi în acest sezon, remizând în ultimele trei runde.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Oţelul ocupă locul patru în Liga 1, după zece meciuri disputate. Echipa lui Dorinel Munteanu are o restanţă de disputat, cu CFR Cluj.

Oţelul – Universitatea Craiova, LIVE TEXT, 21:30

Oţelul a remizat cu Rapid, Dinamo şi Gloria Buzău, în ultimele trei runde, reuşind să marcheze un singur gol.

Universitatea Craiova, de cealaltă parte, ocupă locul secund în Liga 1, cu 19 puncte acumulate. Oltenii au obţinut o victorie în ultima etapă, 3-0 cu Unirea Slobozia.

În sezonul precedent de Liga 1, Universitatea Craiova a câştigat categoric duelul de la Galaţi, cu scorul de 3-1. În Bănie, confruntarea dintre cele două echipe s-a încheiat la egalitate, scor 0-0. Cele două echipe s-au duelat şi în sferturile Cupei României. Gălăţenii s-au impus dramatic, cu 1-0, golul fiind marcat în minutul 114.

Echipele probabile la Oţelul – Universitatea Craiova:

Oțelul: J. Popescu – D. Maftei, Zivulic, Stefanovic, M. Silva – Lameira, Cisotti, Teles, – Maciel, Juric, Al. Pop.
Rezerve: Kovalov, Gallo, Zhelev, Adăscăliței, M. Cojocaru, I. Neagu, N. Roșu, Duric, L. Andronache, Tănasă, Hofman
Absenți: Cisse, Chira (accidentați), Tomasevic, Yabre (incerți)
Antrenor: Dorinel Munteanu

Universitatea Craiova: L. Popescu – Căpătînă, Maldonado, Badelj, Bancu – Oshima, Screciu – Baiaram, Mitriță, Ivan – J. Lukic
Rezerve: Lung, Lopez, Zajkov, Bană, Sierra, Barbu, Ndong, Danciu, Mora, Houri, Cicâldău
Absenți: Paradela, Anzor, Koljic (accidentați)
Antrenor: Constantin Gâlcă

Costel Gâlcă, înainte de Oţelul – Universitatea Craiova:

Costel Gâlcă a avut doar cuvinte de laudă la adresa celor de la Oţelul, adversara oltenilor din această rundă de Liga 1. Tehnicianul oltenilor a transmis că duelul de la Galaţi va fi unul extrem de dificil pentru echipa sa.

„Cunoaştem Oţelul Galaţi, e o echipă cu intensitate, cu agresivitate, care a jucat de la egal la egal toate meciurile şi şi-a impus acest joc. Şi în Giuleşti au fost foarte aproape să câştige. Şi noi trebuie să fim la o anumită intensitate, să avem agresivitate ca echipă, să fim compacţi, să nu lăsăm spaţii. La fiecare meci ne creăm ocazii, dar îmi doresc să le şi finalizăm. În primul rând tactic trebuie să stăm foarte bine, pentru că Oţelul este o echipă care caută spaţiu, vine cu foarte multe mingi în careu şi aici câştigă. Sper să găsim spaţiile necesare să ajungem la poarta lor cât mai repede, să verticalizăm mult mai repede.

Era foarte important să câştigăm meciul cu Unirea Slobozia având în vedere că nu câştigasem de patru meciuri. Mi-aş fi dorit să marcăm mult mai mult, dar până la urmă a fost o victorie, am câştigat cu 3-0, jucătorii au intrat foarte hotărâţi în meci. Nu a fost o partidă extraordinară ca joc per total, dar am avut o organizare mult mai bună şi nu am primit gol, ceea ce este foarte important pentru mine şi pentru echipă”, a declarat Costel Gâlcă.

Loading ... Loading …

Citește și:

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Publicitate
192
SONDAJUL SĂPTĂMÂNII

Ar trebui sa retrogradeze Dinamo?

Publicitate

De Neratat

Mai multe din Alte Sporturi

DIN CE JUDEȚ ESTI? FII CORESPONDENT DINSPORT.RO


Ești pasionat de sport și ai talent la scris? Alătură-te echipei noastre!


Creeză acum un cont de CORESPONDENT, accesand meniul si selectând CONTUL MEU. Imediat dupa inregistrare, poti publica știri simplu si rapid.


CLICK AICI PENTRU A TE ÎNREGISTRA

This will close in 12 seconds

Inchide