Connect with us

Alte Sporturi

Ilie Dumitrescu a descoperit „secretul” FCSB-ului în victoria cu PAOK de la Salonic. Avantajul pe care l-au avut roş-albaştrii

Ilie Dumitrescu a descoperit secretul FCSB-ului de la Salonic, din victoria cu echipa lui Răzvan Lucescu. La scurt timp după finalul meciului PAOK – FCSB, încheiată 0-1, fostul fotbalist a făcut o analiză a partidei de pe Toumba.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB a început cu dreptul în faza principală din Europa League. În prima etapă, campioana României s-a impus pe teren propriu în fața celor de la RFS, scor 4-1. După victoria cu PAOK, din runda a doua, roş-albaştrii ocupă locul patru în clasament. Tot câte şase puncte au şi Lazio, Lyon, Tottenham şi Anderlecht.

Ilie Dumitrescu a descoperit secretul FCSB-ului de la Salonic

Ilie Dumitrescu a avut numai cuvinte de laudă la adresa jucătorilor lui Charalambous. Mai mult, acesta nu a stat pe gânduri şi a desemnat omul meciului: Ștefan Târnovanu. În opinia sa, portarul roş-albaştrilor a fost cel mai bun de pe teren, mai ales că a reușit să încheie partida fără gol primit. De asemenea, a ţinut să vorbească şi despre eliminarea lui Darius Olaru. Căpitanul FCSB-ului a văzut cel de-al doilea cartonaş galben în minutul 55.

„Meciul era extrem de interesant cu Olaru în teren. Am văzut un PAOK care risca foarte mult, era cu linia de fund undeva în terenul nostru. Orice recuperare ar fi avut și Miculescu și Bîrligea, doi jucători cu o viteză foarte bună, puteam să-i surprindem.

Târnovanu chiar avea nevoie de un meci ca acesta. Avea nevoie de o evoluție la nivelul la care ne-a obișnuit. A făcut un meci extraordinar. Târnovanu, în seara asta, este omul meciului. El și cu Olaru trebuiau să fie. Și Popescu a jucat foarte bine, și Dawa.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Publicitate
192
SONDAJUL SĂPTĂMÂNII

Ar trebui sa retrogradeze Dinamo?

Publicitate

De Neratat

Mai multe din Alte Sporturi

DIN CE JUDEȚ ESTI? FII CORESPONDENT DINSPORT.RO


Ești pasionat de sport și ai talent la scris? Alătură-te echipei noastre!


Creeză acum un cont de CORESPONDENT, accesand meniul si selectând CONTUL MEU. Imediat dupa inregistrare, poti publica știri simplu si rapid.


CLICK AICI PENTRU A TE ÎNREGISTRA

This will close in 12 seconds

Inchide