Connect with us

Alte Sporturi

Echipa lui Adrian Mazilu, meci ”nebun” cu gol în minutul 90+6 și victorie la penalty-uri! Românul de 3.000.000 €, ”dispărut”

  • admin

  • Europa League: PAOK – FCSB, joi, 22:00, DGS 1

  • Europa League: Porto – Man. United, joi, 22:00, DGS 2

Imediat după oficializarea transferului de la gruparea de la malul mării, în ianuarie, Mazilu a fost împrumutat de Brighton în Olanda, la Vitesse. În vară a revenit la ”Pescăruși”, iar acum e în lotul formației de tineret.

Adrian Mazilu nu prinde foaia de joc la Brighton U21

La fel ca la primele 8 meciuri ale sezonului ale celor de la Brighton U21, românul nu a fost nici pe banca de rezerve la partida cu Woking din National League Cup. 

Brighton a condus cu 2-0, grație reușitelor lui Duffus (33) și McConville (54), însă adversarii au egalat pe final, după golurile lui Andrews (89) și Kelly-Evans (90+6). În cele din urmă, ”Pescărușii” s-au impus la loteria penalty-urilor, 4-3.

Nu există informații despre o accidentare a lui Mazilu, iar decizia antrenorului de a nu-l introduce nici măcar în lot e surprinzătoare, având în vedere că el e cel mai bine cotat jucător, cu 2,5 milioane de euro.

  • Românul este urmat de Josh Duffus (19 ani), 500 de mii de euro.

Noi suntem în România. Ce este afară… Mazilu n-ar fi costat trei, ci 30 sau 50 de milioane, dacă eram la nivel european. Ce să facem, dacă noi, ca români, am ajuns în postura asta?”, spunea Gică Hagi în urmă cu câteva luni.

Doar 4 apariții a bifat Mazilu în partea a doua a stagiunii trecute la Vitesse. În tricoul Farului, fotbalistul a adunat 9 goluri și 4 assist-uri în 46 de jocuri.

  • 7 selecții are Adrian Mazilu la naționala U21 a României.

Etichete: brighton , adrian mazilu , brighton u21


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Publicitate
192
SONDAJUL SĂPTĂMÂNII

Ar trebui sa retrogradeze Dinamo?

Publicitate

De Neratat

Mai multe din Alte Sporturi

DIN CE JUDEȚ ESTI? FII CORESPONDENT DINSPORT.RO


Ești pasionat de sport și ai talent la scris? Alătură-te echipei noastre!


Creeză acum un cont de CORESPONDENT, accesand meniul si selectând CONTUL MEU. Imediat dupa inregistrare, poti publica știri simplu si rapid.


CLICK AICI PENTRU A TE ÎNREGISTRA

This will close in 12 seconds

Inchide